ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Πουγιόλ: «Δεν με νοιάζει πώς θα παίξει η Ρεάλ»

Ο Κάρλες Πουγιόλ δεν ασχολείται με τον τρόπο που θα παραταχθεί η Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Μπαρτσελόνα τη Δευτέρα στο «Καμπ Νου» στο μεγάλο ντέρμπι της Primera Division.
Πουγιόλ: «Δεν με νοιάζει πώς θα παίξει η Ρεάλ»
Ερωτηματικό αποτελεί αν ο Ζοσέ Μουρίνιο θα επιλέξει μαζική άμυνα, όπως έκανε στον επαναληπτικό ημιτελικό με την Ίντερ ή θα προτιμήσει ένα επιθετικογενές σχήμα. Ο αρχηγός της «Μπάρτσα», ωστόσο, ξεκαθαρίζει: «Ένα ματς πρωταθλήματος διαφέρει από ένα νοκ άουτ παιχνίδι για το Champions League. Δεν ξέρω πώς θα παραταχθεί η Ρεάλ, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει πρωτίστως είναι πώς θα παίξουμε εμείς. Δεν θα αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας», τόνισε.

«Φτάνουμε σε αυτό το ντέρμπι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, με αυτοπεποίθηση και λίγα προβλήματα τραυματισμών. Η Ρεάλ είναι πολύ δυνατή ομάδα, βελτιωμένη στην αμυντική της λειτουργία, με παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και μεγάλο βάθος στον πάγκο», πρόσθεσε ο αμυντικός των Καταλανών.

Όσο για το αν η παρουσία του Ζοσέ Μουρίνιο στον αντίπαλο πάγκο μεγαλώνει τη «δίψα» για νίκη, είπε: «Δεν χρειαζόμαστε έξτρα κίνητρο για ένα τέτοιο παιχνίδι. Πάντα είναι σημαντική μία νίκη απέναντι στη Ρεάλ. Δεν αντιμετωπίζουμε τον Μουρίνιο, αλλά τη Ρεάλ».

Τέλος, για την απειλή που λέγεται Κριστιάνο Ρονάλντο ανέφερε: «Ο Ρονάλντο είναι ένας παίκτης που αποδίδει πολύ καλά, αλλά δεν πρέπει να επικεντρωθούμε μόνο σε αυτόν. Υπάρχουν κι άλλοι εξαιρετικοί παίκτες στη Ρεάλ, όπως οι Ιγκουαΐν και Ντι Μαρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...