ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

«Μπουρδέλο η Ρεάλ προ Μουρίνιο»

«Μπουρδέλο η Ρεάλ προ Μουρίνιο»
Τα είπε χύμα, όπως τα λέει πάντα. Ο Ντιέγκο Μαραντόνα τόνισε ενόψει clasico ότι η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν «μπουρδέλο» πριν αναλάβει την τεχνική ηγεσία ο Ζοζέ Μουρίνιο.
Τρεις μέρες πριν το clasico ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου αποκάλυψε ότι παρακολουθεί όλα τα ματς των Μερένχες και εξύμνησε την προσωπικότητα και τη δουλειά του Πορτογάλου προπονητή: «Πλέον η Ρεάλ παίζει όπως θέλει ο Μουρίνιο και όπως θέλει ο κόσμος». Το τηλεοπτικό δίκτυο SIC Noticias ετοιμάζει tribute για τα δέκα χρόνια καριέρας του Special One και ο Μαραντόνα παραχώρησε δηλώσεις στις οποίες εξέφρασε την άποψη ότι Μουρίνιο ήρθε «σε ένα κλαμπ που πριν ήταν μπουρδέλο».

Ο πρώην προπονητής της Εθνικής Αργεντινής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ικανότητα του Μουρίνιο να λειτουργεί κάτω από την πίεση που υπάρχει σε ένα σύλλογο όπως η Ρεάλ Μαδρίτης. «Μου αρέσει πολύ ο τρόπος με τον οποίο κάνει την προετοιμασία ο Μουρίνιο. Το πως διαχειρίζεται τους παίκτες και την ομάδα». Για τον ίδιο λόγο, εκτός από τον Μαραντόνα συνεντεύξεις παραχώρησαν οι πρώην παίκτες του Πορτογάλου, Φρανκ Λάμπαρντ, Ντιντιέ Ντρογκμπά, Τζον Τέρι (Τσέλσι) και Βίκτορ Μπαΐα, Νούνο Μανίς και Κοστίνια (Πόρτο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...