ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Μαντσίνι: «Να κερδίσουμε τη Λίβερπουλ»

Μαντσίνι: «Να κερδίσουμε τη Λίβερπουλ»
Ο προπονητής των Πολιτών, Ρομπέρτο Μαντσίνι, έριξε το «μπαλάκι» στους παίκτες του και ζήτησε να αποδείξουν ότι μπορούν να κερδίσουν στην έδρα τους μία ομάδα όπως τη Λίβερπουλ.

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι συγκρούονται στο Άνφιλντ, με τους φιλοξενούμενους να θέλουν την νίκη για να βρεθούν πιο κοντά στην τελευταία θέση που οδηγεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Μία θέση που «φλερτάρει» και η Τότετναμ. Η Σίτι έχει και τον ημιτελικό του κυπέλλου απέναντι στη Μάντσεστερ Γ. την επόμενη Κυριακή, όμως ο Ιταλός τεχνικός θέλει να αισθάνεται πιο σίγουρος με το «τρίποντο» απέναντι στην ομάδα του Νταγκλίς.

«Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι στη Γιουνάιτεντ, όμως δεν μπορούμε να έχουμε το μυαλό μας εκεί όταν έχουμε την πολύ σημαντική αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ. Νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλή φόρμα και πρέπει να το αποδείξουμε στο Άνφιλντ.

Θα είναι δύσκολο, διότι η Λίβερπουλ είναι πολύ καλή ομάδα και ο Κένι Νταγκλίς κάνει πολύ καλή δουλειά, όμως εμείς πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε να πάρουμε αυτά τα παιχνίδια».

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...