ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Ινιέστα: «Θα κερδίσουμε τη Ρεάλ στο Μπερναμπέου»

Ινιέστα: «Θα κερδίσουμε τη Ρεάλ στο Μπερναμπέου»
Ευχαριστημένος από την ομάδα του ο Αντρές Ινιέστα και τον τρόπο που αντέδρασαν και γύρισαν το ματς με την Αλμερία, διατηρώντας το +8 από τη Ρεάλ. Μίλησε για νίκη στο «κλάσικο» της επόμενης εβδομάδας.

«Έπρεπε να αντιδράσουμε πολύ γρήγορα, καθώς άρχισε να γίνεται πολύ δύσκολο (το ματς με την Αλμερία) και συνεχίσαμε να πιέζουμε με αποτέλεσμα να ανταμειφθούμε στο τέλος», τόνισε αρχικά ο Ινιέστα και πρόσθεσε:

«Συνεχίσαμε να προσπαθούμε μέχρι το τέλος και τελικά πήραμε τους τρεις βαθμούς. Έγινε πολύ δύσκολο όταν δεχτήκαμε το γκολ, αλλά στο τέλος κάναμε τη δουλειά μας σωστά».

Τώρα το σκηνικό μεταφέρεται στο Μπερναμπέου και το el clasico του επόμενου Σαββάτου όπου αναμετρώνται οι δύο ομάδες. Σχετικά με το ματς κόντρα στην Ρεάλ τόνισε: «Ποτέ δεν ξέρεις που θα καταλήξεις στο τέλος της σεζόν. Υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος, αλλά πρώτα πρέπει να κοιτάξουμε το ματς της Τετάρτης κόντρα στη Σαχτάρ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά από αυτό το ματς θα προετοιμαστούμε για να πάμε να κερδίσουμε στο Μπερναμπέου, αφού έτσι θα βρεθούμε σε πάρα πολύ καλή θέση».

Όπως είναι γνωστό, η Μπαρτσελόνα είχε επικρατήσει 5-0 της «Βασίλισσας» στην πρώτη φετινή αναμέτρηση, τον Νοέμβριο, ενώ ο επαναληπτικός για το πρωτάθλημα θα γίνει στις 16 Απριλίου, ημέρα Σάββατο. Τέσσερις μέρες μετά, οι δύο ομάδες θα βρεθούν και πάλι αντίπαλες στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι είναι πολύ πιθανό οι δύο ομάδες να «κονταροχτυπηθούν» και στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...