ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Τέλος ο Φαν Γκάαλ

Τέλος ο Φαν Γκάαλ
Παρελθόν και με την βούλα αποτελεί από την Μπάγερν Μονάχου ο Λουίς Φαν Γκάαλ. Η διοίκηση των Βαυαραών συνεδρίασε έκτακτα την Κυριακή το πρωί και αποφάσισε την λύση της συνεργασίας με τον Ολλανδό τεχνικό.Ο πρόεδρος του συλλόγου, Ούλι Χένες, οι δύο διευθυντές Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε και Καρλ Χόπφνερ, μαζί με τον αθλητικό διευθυντή Κρίστιαν Νέρλινγκερ, ενημέρωσαν για την απόφασή τους τον 59χρονο προπονητή. Χρέη τεχνικού μέχρι νεωτέρας, πιθανότατα ως το τέλος της περιόδου, θα έχει πλέον ο μέχρι πρότινος βοηθός του απολυθέντος προπονητή, Άντρις Γιόνκερ, ενώ συνεργάτης του θα είναι ο Χέρμαν Γκέρλαντ.

Η Μπάγερν προέρχεται από την ισοπαλία με τη Νυρεμβέργη μία ισοπαλία που την έριξε στην τέταρτη θέση και κινδυνεύει άμεσα να μην αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Λουίς Φαν Γκάαλ είχε αναλάβει το καλοκαίρι του 2009 και στην πρώτη του χρονιά είχε κατακτήσει το νταμπλ, ενώ είχε φτάσει μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά φέτος τα πράγματα δεν πήγαιναν τόσο καλά με αποτυχίες παντού.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...