ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Eυκαιρία στο... «νέο αίμα»

Eυκαιρία στο... «νέο αίμα»

Με τους Μέγερι, Φετφατζίδη, Ποτουρίδη και Λεάντρο να απαρτίζουν το «καρέ»... νέων που θα ξεκινήσουν βασικοί στο σημερινό ματς στο Περιστέρι, ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο (19:00, NOVASPORTS HIGHLIGHTS).

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Περιστέρι σήμερα απέναντι στον Ατρόμητο για την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει να πάρει ακόμη μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, ώστε να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τη μεγαλύτερη δυνατή διαφορά από τους αντιπάλους της.

Υπάρχει κίνητρο

Στο σημερινό ματς απέναντι στον Ατρόμητο οι Περιστεριώτες… καίγονται για βαθμούς, ωστόσο αυτό και μόνο το γεγονός αποτελεί κίνητρο για τον Ολυμπιακό. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα παρατάξει την ομάδα του με το καθιερωμένο 4-4-1-1, το οποίο θα έχει και… νέο αίμα.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Μέγιερι, ενώ η τετράδα της άμυνας θα απαρτίζεται από τους Τοροσίδη, Ποτουρίδη, Μέλμπεργκ και Χολέμπας.

Στα χαφ θα βρίσκονται οι Λεάντρο και Ουρτάδο, ενώ θέση διεκδικεί και ο Γ. Παπαδόπουλος. Δεξί χαφ θα είναι ο Φετφατζίδης και αριστερό αντίστοιχα ο Ριέρα. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Τζιμπούρ, ενώ πίσω του σε ελεύθερο ρόλο θα βρίσκεται ο Φουστέρ.


Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας:

Πάρντο, Μέγερι, Μανιάτης, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Ποτουρίδης, Χολέμπας, Μπράβο, Ουρτάδο, Λεάντρο, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Ριέρα, Γ. Παπαδόπουλος, Ρόμενταλ, Μιραλάς, Τζιμπούρ και Τοροσίδης.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...