ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

«Ντέρμπι» στου Ρέντη

«Ντέρμπι» στου Ρέντη
Οι Έφηβοι των δύο «αιωνίων» διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Με 18άδα πηγαίνει ο Παναθηναϊκός, ενώ στον Ολυμπιακό ζητήθηκε να πάνε όλοι στο γήπεδο και θα ανακοινωθεί η αποστολή τελευταία στιγμή.

Το ντέρμπι των εφήβων δεν έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού οι ερυθρόλευκοι έχουν εξασφαλίσει την πρώτη θέση εν όψει της τελικής φάσης του πρωταθλήματος. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 11:30 και στον Ολυμπιακό δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Παπασάββας και Μπαντούνας.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Δημήτρης Τερεζόπουλος, δεν ανακοίνωσε την αποστολή ζητώντας από όλους τους ποδοσφαιριστές να δώσουν το παρών. Οι διαθέσιμοι παίκτες είναι οι: Βλάχος, Χουτεσιώτης, Μουσκάι, Κατσιγιάνης, Σωτηράκος, Οικονομάκος, Παπαδιώτης, Π. Γεωργιάδης, Τζανετόπουλος, Γκούτσιος, Φουκαράς, Γιαννόπουλος, Κουκουράκης, Κρητικός, Λάβδας, Καρκασίνας, Κατσούλης, Αραμπατζής, Σούκιας, Πασαλίδης, Παρσόπουλος, Πουλάκης, Βέργος και Παιδάκης.

Στον Παναθηναϊκό τα πράγματα είναι διαφορετικά, αφού οι ετοιμοπόλεμοι παίκτες είναι 18 όλοι κι όλοι. Ο τεχνικός των «πράσινων» υπολογίζει στους Γκέκα, Αναγνωστόπουλο, Μέξη, Φαφούτη, Μυρθιανό, Ρισβάνης, Γκαμάλ, Βώσδου, Μιχαλόπουλο, Σταματάκη, Δώνη, Μαλντίν, Παρτάλη, Ντάγκρα, Μουζακίτη, Μαραθιανό, Θαναηλάκη και Γκιγκιζιάν.

Ερωτηματικό αποτελεί η περίπτωση του Ανδρεόπουλου, ο οποίος υπέφερε από γαστρεντερίτιδα τις προηγούμενες μέρες.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...