ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Νίκη με πολλαπλά οφέλη

 Νίκη με πολλαπλά οφέλη
Την νίκη που θα του δώσει το εισιτήριο για τα πλέι οφ και συνάμα θα σπάσει την αρνητική παράδοση του ΠΑΟΚ στο «Καυταντζόλγειο» θέλει απόψε ο «Δικέφαλος» απέναντι στον Ηρακλή.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου με θετικό αποτέλεσμα απόψε στο «Καυταντζόλγειο Στάδιο» εξασφαλίζει και επίσημα το εισιτήριο για τα προσεχή πλέι οφ. ‘Άπαντες στις τάξεις των «Ασπρόμαυρων» θέλουν τη νίκη απέναντι στον «Γηραιό» μιας και τα οφέλη από ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα είναι πολλά.

Στα αμιγώς αγωνιστικά ο Μάκης Χάβος ανακάτεψε την τράπουλα στη χθεσινή και τελευταία προπόνηση της ομάδας ωστόσο όπως όλα δείχνουν ο Έλληνας τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Χαλκιάς ενώ το καρέ της άμυνας θα απαρτίζεται από τους Σνάουτσνερ, Μπαλάφα, Λίνο και Τσιρίλο.

Στα χαφ λογικά θα βρίσκεται ο Βιτόλο αντί του Αρίας και ο Φωτάκης αντί του Τσουκαλά ενώ μπροστά τους θα βρίσκεται ο Βλάνταν Ίβιτς σε ρόλο επιτελικού. Στο δεξί φτερό θα είναι ο Ελ Ζαρ και στα αριστερά ο Βιεϊρίνια με μοναδικό προωθημένο τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Αναλυτικά, η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μπαλάφας, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Αρίας, Τσιρίλο, Ελ Ζαρ, Ετό, Ίβιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Πετρίσεβιτς, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια και Βιτόλο.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...