ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Νίνης: «Όλο και καλύτεροι»

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη, την αγωνιστική βελτίωση που δείχνει η ομάδα, τον νέο ρόλο που του έχει δώσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και τον Πορτογάλο τεχνικό, τον οποίο αποθέωσε, μίλησε στον Novasports FM μετά το τέλος του ματς με τους «κίτρινους» ο Σωτήρης Νίνης. Ο κορυφαίος παίκτης της Tριφυλλάρας στη χθεσινή αναμέτρηση και σκόρερ του μοναδικού τέρματος που έδωσε μια σημαντική νίκη στην προσπάθεια για διατήρηση των κεκτημένων τόνισε πως σε κάθε ματς η ομάδα θα είναι και καλύτερη. 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίνη στον Novasports FM: 

-Για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη: 
«Ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα. Αξίζαμε τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε περισσότερες ευκαιρίες σε σύγκριση με το δεύτερο ημίχρονο. Κατά τη γνώμη μου εμείς θέλαμε περισσότερο το παιχνίδι και παίξαμε λίγο καλύτερο από τον Άρη, ο οποίος στάθηκε αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο. Μας δυσκόλεψε σε κάποια σημεία του παιχνιδιού, αλλά -γενικότερα- ήμασταν καλύτεροι και πήραμε δίκαια τη νίκη».

-Για τα σημάδια βελτίωσης που δείχνει ο Παναθηναϊκός: 
«Εμφανιζόμαστε καλύτεροι. Και στο προηγούμενο παιχνίδι με τη SKODA Ξάνθη ήμασταν καλοί και με τον Άρη ήμασταν ακόμη καλύτεροι. Θέλουμε να συνεχίσουμε το ίδιο. Προσπαθούμε να παίξουμε καλύτερα σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες. Αυτό το διάστημα μας βγαίνει. Είναι σημαντικό να έρθει το αποτέλεσμα, δίνει αυτοπεποίθηση».

-Για τον νέο ρόλο που του έχει δώσει στον αγωνιστικό χώρο ο Φερέιρα: 
«Είναι ένας νέος ρόλος σε εμένα που ο νέος προπονητής μου τον έχει δώσει. Δεν είναι εύκολο να μάθω τη θέση αυτή, αλλά προσπαθώ και με τη βοήθεια του προπονητή και των συμπαικτών μου».

-Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: 
«Θέλουμε να παίζουμε καλύτερα, να παίρνουμε τους βαθμούς γιατί θέλουμε να διατηρούμαστε κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας. Είναι πλέον δύσκολα όλα τα παιχνίδια».

-Για τον Φερέιρα: 
«Η καλύτερη απάντηση για έναν προπονητή είναι μέσα από τα αποτελέσματα της ομάδας του. Κάνει πολύ καλή δουλειά».
Πηγή leoforos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...