ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Πετρόπουλος: «Δεν μας απασχολούν τα διοικητικά»

Πετρόπουλος: «Δεν μας απασχολούν τα διοικητικά»
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (9/1) στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», η γιορτή του «Πανάθα». Η συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν για τους μικρούς φίλους του Παναθηναϊκού, όπου είχαν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν με διάφορα παιχνίδια αλλά και να πάρουν αυτόγραφα από τους παίκτες των «πρασίνων». Ο Αντώνης Πετρόπουλος τόνισε πως δεν απασχολούν τα διοικητικά τους παίκτες, ενώ ο Δημήτρης Γόντικας ότι ο στόχος της ομάδας είναι η αγωνιστική ανάκαμψη. 

Αρκετός κόσμος στη Λεωφόρο, όπου στην πλειοψηφία του φυσικά ήταν μικρά παιδιά. Οι πόρτες του γηπέδου άνοιξαν στις 12:00. Στον αγωνιστικό χώρο είχαν στηθεί διάφορα παιχνίδια, ενώ από τη 13:30 άρχισαν να φθάνουν οι πρώτοι ποδοσφαιριστές. Οι παίκτες που ήρθαν ήταν οι: Τζόρβας, Μαυρίας, Βύντρα, Μαρίνος, Σαριέγκι, Καντέ, Δημούτσος, Σπυρόπουλος, Πετρόπουλος, Πλεσί, Νίνης, Σισέ, Μπουμσόνγκ, Γκοβού, Καρνέζης, Ζιλμπέρτο Σίλβα και την διοίκηση εκπροσώπησαν οι Δημήτρης Γόντικας και Τζόνι Βεκρής. 

«Είναι μία εκδήλωση που γίνεται τα τελευταία χρόνια και είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε κοντά στα παιδιά. Σε τέτοιες περιπτώσεις οι ποδοσφαιριστές έρχονται πιο κοντά με τον κόσμο», δήλωσε ο Αντώνης Πετρόπουλος, ο οποίος πρόσθεσε: «Τα διοικητικά δεν απασχολούν εμάς του ποδοσφαιριστές, καθώς η δουλειά μας είναι μέσα στο γήπεδο. Ευελπιστώ ότι θα έχουμε καλύτερη συνέχεια, ενώ πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε γιατί δουλεύουμε καθημερινά και θέλουμε τα καλά αποτελέσματα για να πλησιάσουμε στην κορυφή». 

Ο μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού θα πρέπει να είναι η αγωνιστική ανάκαμψη, σύμφωνα με τον Δημήτρη Γόντικα: «Θεωρώ ότι η αρχή του 2011 είναι καλή. Θα πρέπει να επικεντρωθούμε στην αγωνιστική ανάκαμψη, καθώς όλα τα άλλα θα λυθούν με κόμβο αυτό», ενώ ο αντιπρόεδρος των «πρασίνων» τόνισε τη σημασία που έχει η παρουσία του κόσμου: «Θέλουμε οπωσδήποτε τον κόσμο μαζί μας. Θα τον έχουμε αρχής γεννωμένης από την αναμέτρηση κόντρα την ΑΕΚ και αναμένεται να μας ενισχύσει σημαντικά. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κοιτάμε μπροστά».

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...