ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Απομένουν… δυόμισι ομάδες!

Δυόμισι… ομάδες απομένουν για να ολοκληρωθεί το γκριντ του 2011 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula1. Δείτε στο gazzetta.gr ποιες είναι αυτές και ποιες έχουν διατηρήσει τους… περσινούς οδηγούς.
Απομένουν… δυόμισι ομάδες!

Αν και είναι αρκετά νωρίς ακόμα, οι περισσότερες ομάδες της Formula1 έχουν ανακοινώσει τα οδηγικά τους δίδυμα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2011, που θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Μάρτιο. Όμως, από αυτές οι… δυόμισι δεν το έχουν πράξει αυτό, κάτι που αναμένεται να κάνουν μέχρι το τέλος του μήνα. 

Πρόκειται για τις Force India, Toro Rosso και Hispania Racing, με την τελευταία να έχει ανακοινώσει τον έναν από τους δυο πιλότους της. Η πρώτη πορεύτηκε πέρυσι με τους Βιταντόνιο Λιούτσι και Άντριαν Σούτιλ, με το δεύτερο να είναι βέβαιο πως θα συνεχίσει και φέτος. Όσον αφορά την περίπτωση του Λιούτσι, δημοσιεύματα ανέφεραν πριν από λίγες μέρες ότι ο Πολ ντι Ρέστα θα είναι ο αντικαταστάτης του. 

Στην Toro Rosso πέρυσι είχαν δίδυμο τους Σεμπάστιαν Μπουέμι και Χαϊμέ Αλγκουερσουάρι και, πλέον, όλα τα σενάρια είναι πιθανά. Σχετικά με την Hispania Racing, χθες ανακοινώθηκε ο Ναράιν Καρθικέγιαν και αναμένεται να γνωστοποιηθεί ποιος θα είναι ο… παρτενέρ του, με τον Κάρουν Χάντχοκ να έχει απορρίψει πρόταση των Ισπανών.

Αλλαγές για τρεις και νέα πρόσωπα

Ο πρώτος από τους δυο Ινδούς θα αποτελέσει, έτσι, ένα από τα νέα πρόσωπα στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Formula1. Οι άλλοι τρεις μέχρι στιγμής είναι οι Παστόρ Μαλντονάντο, ο οποίος αντικατέστησε τον Νίκο Χάλκενμπεργκ στη Williams, Σέρχιο Πέρεθ, που πήρε τη θέση του Πέντρο ντε λα Ρόσα στη Sauber, και Χερόμε ντ’ Αμπρόσιο, που άφησε εκτός Virgin τον Λούκας ντι Γκράσι. Οι τρεις ομάδες αποφάσισαν να προβούν σε αλλαγές, προκειμένου να συνδυάσουν στην πίστα ταχύτητα και εμπειρία.

Με την ίδια… συνταγή

Από εκεί και πέρα, μέχρι τώρα πέντε ομάδες έχουν διατηρήσει την ίδια… συνταγή με πέρυσι. Αυτές είναι οι Red Bull, McLaren, Ferrari, Mercedes GP και Renault. Για τη νυν παγκόσμια πρωταθλήτρια ήταν δεδομένο ότι θα διατηρηθεί ο επίσης παγκόσμιος πρωταθλητής Σεμπάστιαν Φέτελ, ενώ αποφάσισαν να διατηρήσουν και τον Μαρκ Γουέμπερ, καθώς τον είδαν να μάχεται για τον τίτλο το 2010. 

Στις McLaren, Ferrari και Mercedes GP θεωρούταν σίγουρο ότι θα συνεχίσουν με τους ίδιους πιλότους, παρά τις όποιες φήμες ακούστηκαν, κυρίως για την τελευταία. Τέλος, όσον αφορά τη Renault, ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα είχε… καπαρωμένη τη μια θέση οδηγού και στη γαλλική ομάδα το σκέφτηκαν αρκετά για να κρατήσουν και τον Βίταλι Πετρόφ, κάτι που τελικά έπραξαν και, μάλιστα, για τα επόμενα δυο χρόνια.

Αναλυτικά οι ομάδες και οι πιλότοι για το 2011

Red Bull: Φέτελ, Γουέμπερ
McLaren: Χάμιλτον, Μπάτον
Ferrari: Αλόνσο, Μάσα
Mercedes GP: Σουμάχερ, Ρόζμπεργκ
Renault: Κούμπιτσα, Πετρόφ
Williams: Μπαρικέλο, Μαλντονάντο
Force India: Δεν έχουν ανακοινωθεί
Sauber: Κομπαγιάσι, Πέρεθ
Toro Rosso: Δεν έχουν ανακοινωθεί
Lotus: Τρούλι, Κοβαλάινεν
Hispania Racing Team: Καρθικέγιαν, Δεν έχει ανακοινωθεί ο δεύτερος
Virgin: Γκλοκ, Ντ’ Αμπρόσιο


Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...