ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Κέρκυρα-Ολυμπιακός 0-2

Μόνο με αυτοκτονία θα χάσει ο Ολυμπιακός το 38ο! Πέρασε και από την κατακόκκινη Κέρκυρα (0-2) χάρη σε... Τσίγκα, Πάντελιτς (που οργίασε) και Μιραλάς και βρέθηκε ξανά στο +5!
Το χάνει… μόνο με αυτογκόλ! (video)


Πως ξεκίνησαν οι ομάδες
Ο Ολυμπιακός κατέβασε σχήμα 4-4-1-1. Βασικός γκολκίπερ ξεκίνησε ο Πάρντο. Τα δύο στόπερ ήταν οι Μέλμπεργκ και Α. Παπαδόπουλος. Δεξί μπακ ήταν ο Τοροσίδης και αριστερό ο Ραούλ Μπράβο. 
Αμυντικό χαφ ήταν ο Μοντέστο με τον Ιμπαγάσα να είναι μπροστά του στο κέντρο. Δεξί χαφ ξεκίνησε ο Μιραλάς και αριστερό ο Πάντελιτς. Κρυφός φορ ήταν ο Φουστέρ και μοναδικός προωθημένος ο Πάντελιτς.
Από την άλλη η Κέρκυρα άρχισε το ματς με 4-5-1. Κάτω από τα γκολπόστ ήταν ο Κωνσταντόπουλος. Τα δύο στόπερ ήταν οι Βενέτης, Μαϊστόροβιτς. 
Δεξί μπακ ήταν ο Μίχος και αριστερό ο Κοντοδήμος. Τα δύο αμυντικά χαφ ήταν οι Στολτίδης, Χαμπλ. Δεξιά στα χαφ ήταν ο Γκουστάβο και αριστερά ο Επστάιν. Ο Καλαντζής έπαιζε ρόλο κρυφού κυνηγού και μόνος του στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Τσίγκας.
Το πρώτο μέρος
Αρκετά δυνατά μπήκε η Κέρκυρα στο ματς –που έγινε υπό το βλέμμα του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Ελλάδας, Φερνάντο Σάντος- έχοντας μάλιστα δύο κεφαλιές, μία του Τσίγκα και μία του Καλαντζή στα δύο πρώτα λεπτά. Οι Φαίακες έδειξαν από την αρχή και διάθεση και μαχητικότητα, ζορίζοντας αισθητά τον Ολυμπιακό.
Ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο παρουσίασαν ένα πολύ καλό πρόσωπο σε αντίθεση με τους Πειραιώτες που δεν μπορούσαν να βρουν ρυθμό. Και στην συνέχεια του πρώτου μέρους όμως οι Φαίακες στέκονταν πολύ καλά με τον Ολυμπιακό να έχει προβλήματα και στην ανάπτυξή του είτε από το κέντρο είτε από τα άκρα αλλά και στο επιθετικό κομμάτι. 
Ο Βαλβέρδε βλέποντας τις δυσκολίες που υπήρχαν άλλαξε πλευρές στα χαφ με τον Μιραλάς να περνάει αριστερά και τον Ριέρα δεξιά προκειμένου να γίνει πιο καλή η κυκλοφορία της μπάλας. Στην συνέχεια πάντως οι δύο ακραίοι του Ολυμπιακού άλλαξαν εκ νέου πλευρές.
Άτυχος ο Βενέτης, ανέβηκε ο Ολυμπιακός
Ο Τάσος Βενέτης ήταν ο μεγάλος άτυχος για την Κέρκυρα στο πρώτο μέρος. Ο παίκτης της νησιώτικης ομάδας τραυματίστηκε και έτσι έγινε αναγκαστικά αλλαγή από τον Δημήτρη Ιωάννου στο 32ο λεπτό. Μάλιστα η πρώτη εκτίμηση για τον Βενέτη είναι θλάση στον δικέφαλο.
Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός άρχισε να ανεβάζει για τα καλά ρυθμούς. Στο 34ο λεπτό ο Φουστέρ αποπειράθηκε να σκοράρει με κεφαλιά αλλά δεν τα κατάφερε. 
Στο 38ο λεπτό ο Ριέρα έκανε ένα πολύ καλό σουτ στην γωνία με τον Κωνσταντόπουλο να πέφτει και διώχνει δύσκολα την μπάλα. Στο 42ο λεπτό ο Μοντέστο γύρισε την μπάλα στον Μιραλάς που όμως δεν σούταρε όπως έπρεπε με τον Κωνσταντόπουλο να λέει όχι. Γενικά πάντως οι Πειραιώτες δεν έκαναν ένα τόσο καλό πρώτο μέρος ενώ παρά τις ευκαιρίες που έκαναν προς το τέλος του δεν μπόρεσαν να προηγηθούν στο σκορ λόγω του για άλλη μία φορά πολύ καλού Κωνσταντόπουλου.
Δυνατά η Κέρκυρα
Η Κέρκυρα μπήκε και πάλι δυνατά στην επανάληψη με τον Τσίγκα να κάνει ένα καλό σουτ στο 47ολεπτό, που πέρασε άουτ. Στο 48ο λεπτό ο Καλαντζής έκανε μία προβολή που βγήκε ελάχιστα έξω.
Αυτογκόλ ο Τσίγκας και 0-1!
Στο 55ο λεπτό ο Ολυμπιακός μετά από ένα ολέθριο λάθος των Φαιάκων κατάφερε να σκοράρει, κάνοντας το 0-1. Ο Ιμπαγάσα έκανε το φάουλ ο Πάντελιτς πήδηξε για κεφαλιά μαζί με τον Τσίγκα και ο παίκτης της Κέρκυρας με… καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι.
Δοκάρι ο Ριέρα, γκολ ο Μιραλάς
Δεν γκελάρω, δεν γκελάρω!
Στο 65ο λεπτό ο Ριέρα μετά από ασίστ του Ιμπαγάσα έκανε ένα σουτ που βρήκε στο δοκάρι. Ο Ισπανός χαφ είχε την ευκαιρία να… καθαρίσει το ματς αλλά δεν τα κατάφερε.
Στο 70ό λεπτό ο Πάντελιτς θα βγει μπροστά θα πασάρει την κατάλληλη στιγμή στον Μιραλάς. Ο Βέλγος δεν έχασε την ευκαιρία και με ωραίο σουτ έκανε το 0-2 για τον Ολυμπιακό. Την δεδομένη χρονική στιγμή έγινε ολοφάνερο πως η Κέρκυρα δεν μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω για να διεκδικήσει κάτι θετικό από το ματς. 


Στο 79ο λεπτό ο νεοεισελθείς Φετφατζίδης έκανε ένα καλό σουτ, που πέρασε λίγο άουτ. Η Κέρκυρα είχε όλο αυτό το διάστημα οπισθοχωρήσει για τα καλά και δεν είχε καμία λύση και… απάντηση στις κατά κύματα επιθέσεις του σαφώς ανώτερου της Ολυμπιακού, που θα μπορούσε κάλλιστα να είχε βάλει και άλλα γκολ.

Πηγή gazzeta,sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...