ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Σέρρες-ΑΕΚ 1-3 *ΒΙΝΤΕΟ*

Με τον Μπλάνκο να ανοίγει το σκορ στο 9' και τον κορυφαίο Λυμπερόπουλο να αναλαμβάνει δράση στη συνέχεια (38', 82' πεν.), η ΑΕΚ πέρασε εύκολα με 3-1 από τις Σέρρες.
«Φονικό» δίδυμο! (video)

Ο Μανόλο Χιμένεθ παρέταξε την ΑΕΚ με σύστημα 4-2-3-1, έχοντας τους Σκόκο, Λυμπερόπουλο και Λαγό ως τριάδα πίσω από τον Μπλάνκο, ενώ στο κέντρο δίπλα στον Μάκο ήταν ο Γκερέιρο. Ο Βραζιλιάνος, πολιτογραφημένος Πολωνός, δικαίωσε τον προπονητή του για την εμπιστοσύνη που του έδειξε καθώς ήταν αυτός που έφτιαξε το 0-1 του Μπλάνκο, χωρίς βέβαια να παραγνωρίζει κανείς την εκπληκτική κίνηση και κεφαλιά που κάνει ο Αργεντινός, ο οποίος έχει αποδείξει πολλάκις ότι είναι κίνδυνος-θάνατος στην αντίπαλη περιοχή. 

Από τη στιγμή που το ματς πήγε καλά από την αρχή για την Ένωση, ήταν λίγο-πολύ δεδομένο ότι θα συνεχιζόταν έτσι. Οι Κιτρινόμαυροι, άλλωστε, έχουν αποδείξει ότι είναι ομάδα ψυχολογίας και κατάφεραν στη συνέχεια να ελέγξουν πλήρως το ματς. Ο Γκερέιρο βοηθούσε πολύ στο να κυκλοφορεί σωστά η μπάλα, οι Καράμπελας και Γεωργέας ανέβαιναν από τα άκρα, ο Λυμπερόπουλος είχε πολύ καλή συνεργασία με τον Μπλάνκο και στο 38' από τη σέντρα του Καράμπελα και το βολέ του Λύμπε, ήρθε και το 0-2. 

Επειδή ΑΕΚ χωρίς... αγωνία δεν γίνεται, στο 44' η άμυνα ξέχασε τον Γεωργιάδη που με εκπληκτικό γυριστό σουτ μείωσε σε 1-2, αλλά στην επανάληψη ο Πανσερραϊκός δεν κατάφερε να κυνηγήσει κάτι παραπάνω. Η Ένωση είχε αλληλοκάλυψη, διατηρούσε την μπάλα στην κατοχή της, την κυκλοφορούσε σωστά και ήταν συνεχώς απειλητική. Πέτυχε γκολ, με τον Λυμπερόπουλο, που ακυρώθηκε επειδή ο βοηθός είδε οφσάιντ, αλλά στο 82' κλείδωσε το ματς με το πέναλτι που κέρδισε ο Γεωργέας και μετέτρεψε σε γκολ ο Λυμπερόπουλος, για το 1-3. 






 

Πηγή sport-fm,gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...