ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Απασχολούν την ΑΕΚ οι Μόρας και Μανιάτης

Οι δηλώσεις του μάνατζερ του κεντρικού αμυντικού, αλλά και η καλή γνώμη που έχουν στην ΑΕΚ για τον αρχηγό του Νέου Πανιωνίου δεν «κλείνουν» τις υποθέσεις.

Απασχολούν οι Μόρας, Μανιάτης
Την αποχώρησή του από τη Μπολόνια έχει ως δεδομένη ο Βαγγέλης Μόρας. Το καλοκαίρι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται, δεν πρόκειται να ανανεωθεί, ωστόσο είναι πολύ πιθανό από το Γενάρη να πει «αντίο» στη νυν ομάδα του. Το θέμα Μόρα απασχόλησε έντονα την ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο παρά τα όσα λεγόντουσαν από τη διοίκηση η απόκτησή του ήταν... μακριά. Δεν αποκλείεται όμως οι ΑΕΚ και Μόρας να έρθουν... κοντά αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Οι χθεσινές δηλώσεις του μάνατζερ του παίκτη Γιώργου Καζιάνη, κάνοντας λόγο για «ενδιαφέρον της ΑΕΚ (αλλά και των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού» δεν περνούν ασχολίαστες. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο σημερινό Τύπο, και δη στην Εξέδρα, τονίζεται ότι ο Καζιάνης ταξίδεψε στη Ιταλία προκειμένου να συζητήσει το μέλλον του Μόρα στο Καμπιονάτο. Φέρεται ωστόσο να επισήμανε ότι έχει πρόταση στα χέρια του από ελληνική ομάδα, χωρίς να τίθεται θέμα για τον Ολυμπιακό ή για τον Παναθηναϊκό.

Όσον αφορά την περίπτωση του Γιάννη Μανιάτη, η ΑΕΚ δεν έχει «κάψει» το θέμα παρά το γεγονός ότι ο Νέος Πανιώνιος ξεκαθάρισε ότι δεν παραχωρείται. Παρακολουθούν την υπόθεση και δεν αποκλείεται να κινηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...