ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

«Γλυκοκοιτάζει» Αφελάι η Μπαρτσελόνα

«Γλυκοκοιτάζει» Αφελάι η Μπαρτσελόνα
«Θα ήμουν ευτυχισμένος αν θα είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ δίπλα στον Τσάβι και τον Ινιέστα».

Σε αυτή την αποκάλυψη προέβη στις αρχές της εβδομάδας ο Ιμπραίμ Αφελάι της Αϊντχόφεν και αν ευσταθούν τα δημοσιεύματα από την Ολλανδία, τότε είναι πολύ πιθανό ο 24χρονος διεθνής να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Το εβδομαδιαίο περιοδικό «Voetball International», το οποίο είναι καλά πληροφορημένο για μεταγραφικά σενάρια που αφορούν την Αϊντχόφεν, αναφέρει ότι ήδη άνθρωποι της ισπανικής ομάδας, έχουν πλησιάσει τους ομολόγους τους της Αϊντχόφεν για να συζητήσουν το ενδεχόμενο μεταγραφής του Αφελάι κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Η Μπαρτσελόνα θέλει να έχει επιπλέον εναλλακτικές λύσεις στην μεσαία της γραμμή, και ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Άντονι Θουμπιθαρέτα, θεωρεί το νεαρό μέσο εξαιρετική περίπτωση για τους «μπλαουγκράνα».

Το συμβόλαιο του Αφελάι εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, δείχνει απρόθυμος να το ανανεώσει. Γι΄αυτό το λόγο οι διοικούντες την ολλανδική ομάδα είναι έτοιμη να αποδεχτούν πρόταση για τον παίκτη, γύρω στα 4-5 εκατομμύρια ευρώ.

Για τον 24χρονο ποδοσφαιριστή- που την φετινή περίοδο έχει πετύχει 6 γκολ σε 13 αγωνιστικές- έχουν ενδιαφερθεί και η Ατλέτικο Μαδρίτης, Ίντερ και Γιουβέντους, οι δηλώσεις όμως του ίδιου του ποδοσφαιριστή, δείχνουν ότι το μέλλον του είναι στην Βαρκελώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...