ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Nτέρμπι χωρί ''αλάτι'' στο Manchester!

Σούπα... of Manchester!
Δεν δικαολόγησαν το ντόρο για τη μάχη του Μάντσεστερ, Σίτι και Γιουνάιτεντ και σέρβιραν... ντέρμπι χωρί αλάτι. Σε ένα ματς με μηδαμινές φάσεις έμειναν σε ένα πολύ φτωχό 0-0. Με σύστημα 4-3-3 παρέταξαν τις ομάδες και οι δύο προπονητές. Ο Μαντσίνι επέλεξε κάτω από τα δοκάρια τον Χαρτ και τετράδα στην άμυνα με Μπόατενγκ (δεξιά), Σαμπαλέτα (αριστερά), Κόλο Τουρέ, Κομπανί (κέντρο). Στο κέντρο τοποθέτησε τριπλέτα Ντε Γιόνγκ, Γιάγια Τουρέ και Μπάρι και στην επίθεση Μίλνερ, Σίλβα και Τέβες. Από την άλλη, ο Φέργκιουσον έστησε μεε παρόμοιο τρόπο την ομάδα του με σκοπό να επικρατήσει στην πιο σημαντική γραμμή. Στον Φαν Ντερ Σαρ πήγαν τα γάντια του βασικού, ο οποίος είχε μπροστά του από δεξιά προς τα αριστερά τους Ράφαελ, Βίντιτς, Φέρντιναντ και Εβρά. Δυνατό κέντρο με τρεις κεντρικούς, Κάρικ, Φλέτσερ, Σκόουλς, ενώ μπροστά τους στην επίθεση έπαιξαν οι Παρκ, Νάνι και Μπερμπάτοφ.

Με το μυαλό πρώτα στην άμυνα σε μεγάλο βαθμό οι ομάδες του Μάντσεστερ αναλώθηκαν στο πως θα αξουδετερώσει η μία το παιχνίδι της άλλης, γεγονός, το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα να μην υπάρχουν φάσεις ούτε για δείγμα. Στο 35' υπήρξε ο μοναδική ακλή φάση στο πρώτο μέρος με τον Τέβες να εκτελεί τεχνικό φάουλ και τον Φαν Ντερ Σαρ σωστά τοποθετημένο να αποκρούει! Στην επανάληψη δεν άλλαξε σχεδόν τίποτα με τους δύο αντιπάλους να δείχνουν να θέλουν περισσότερο να θέλουν να ξεφορτωθούν την αγγαρεία του αγώνα και να ολοκληρώσουν χωρίς ήττα την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Οι αλλαγές που έγιναν δεν αφορούσαν κάποια διαφοροποήση από πλευράς τακτικής, παρά μόνο αντικατάσταση προσώπων, με την εικόνα να μένει ίδια και απαράλαχτη στα 95' λεπτά στο «City of Manchester», σε ένα ματς που κυριάρχησε το απόλυτο «μηδέν».

Οι συνθέσεις

Μάντσεστερ Σίτι (Ρομπέρτο Μαντσίνι): Χαρτ, Μπόατενγκ (78' Κολαρόφ) , Κ. Τουρέ, Κομπανί, Ζαμπαλέτα, Γ. Τουρέ, Ντε Γιονγκ, Μπάρι, Σίλβα, Τέβες (94' Αντεμπαγιόρ), Μίλνερ (73' Ανταμ Τζόνσον).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αλεξ Φέργκιουσον): Φαν Ντε Σαρ, Ράφαελ (49' Μπράουν) , Φέρντιναντ, Βίντιτς, Εβρά (68' Ο' Σέι), Φλέτσερ, Σκόουλς, Κάρικ, Νάνι, Μπερμπάτοφ (78' Ερνάντες), Παρκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...