ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Το πλάνο του Βαλβέρδε

Το πλάνο του Βαλβέρδε
Τα προβλήματα με τους τραυματίες στον Ολυμπιακό αλλάζουν όλο το αγωνιστικό σχέδιο του Βαλβέρδε εν όψει Κρήτης. Χολέμπας ετοιμάζει ο Βάσκος.Κόντρα στον Πανιώνιο, ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναγκάστηκε να αλλάξει τον άξονα. Ο Ντουντού ήταν άρρωστος και ο Ιμπαγάσα τραυματίας. Ενόψει τους εκτός έδρας ματς με τον Εργοτέλη, ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι πιθανό να αλλάξει τη μισή του άμυνα.

Ο Μπράβο είναι σίγουρα νοκ άουτ, ενώ και οι πιθανότητες που υπάρχουν για να ακολουθήσει ο Μέλμπεργκ την αποστολή της ομάδας στην Κρήτη, δεν είναι πολλές. Ως εκ τούτου, πάλι η ενδεκάδα του Ολυμπιακού θα έχει νέα πρόσωπα.

Ο Βάσκος έχει αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς με τον Εργοτέλη και την θέση του Μπράβο, θα πάρει ο Χολέμπας, ενώ αν δεν αγωνιστεί ο Μέλμπεργκ, τότε δίδυμο με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο θα είναι ο Μοντέστο.

Από εκεί και πέρα, ο Τοροσίδης θα είναι το δεξί μπακ (σήμερα αναμένεται να προπονηθεί μαζί με την ομάδα). Στον άξονα το δίδυμο Ουρτάδο, Ντουντού είναι το πιο πιθανό, ενώ οι άλλες θέσεις δεν αλλάζουν.

Συγκεκριμένα, δεξί χαφ ο Φετφατζίδης, αριστερό ο Ριέρα και ο Φουστέρ θα παίξει πίσω από τον Μιραλάς. Κάτω από τα δοκάρια, θα συνεχίσει ο Πάρντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...