ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Ετοιμος ο Σπυρόπουλος

Ο Σπυρόπουλος μαρκάρει τον Κατόνγκο Λύνονται σιγά-σιγά τα προβλήματα για το Νίκο Νιόπλια εν όψει του αγώνα με τη Λάρισα στο "Σπύρος Λούης" (13/11). Ο Νίκος Σπυρόπουλος έβγαλε όλο το πρόγραμμα χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση στα πλευρά (είχε τραυματιστεί στο ματς με τον Ατρόμητο) και, πλέον, ο διεθνής αριστερός μπακ είναι ετοιμοπόλεμος για την αναμέτρηση με τους "βυσσινί".

Θεαματική βελτίωση παρουσίασε η κατάσταση της υγείας του Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος στον αγώνα με την Ρούμπιν Καζάν στη Ρωσία υπέστη θλάση στο δικέφαλο (2/11). Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος του σημερινού προγράμματος χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση, γεγονός που σημαίνει ότι θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής με τον Ηρακλή.

Από τους "μόνιμους" τραυματίες, τον τελευταίο καιρό, ο Σωτήρης Νίνης έκανε θεραπεία, ενώ ο Σεμπάστιαν Λέτο προπονήθηκε ατομικά. Στόχος και των δύο είναι να προλάβουν αν όχι το παιχνίδι με τον "Γηραιό"¨, το μεγάλο ματς της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μπαρτσελόνα στις 24 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...