ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Ήττα για Τορόντο, "φτωχός" ο Κλέιζα

Ο Λίνας Κλέιζα έμεινε μόλις στους τέσσερις πόντους στην 7η φετινη ήττα των Ράπτορς στο ΝΒΑ, αυτή την φορά από τους Μπόμπκατς με 96-101.
Ήττα για Τορόντο, "φτωχός" ο Κλέιζα
Κάπως αλλιώς περίμενε το νέο του ξεκίνημα στο ΝΒΑ ο Λίνας Κλέιζα, συνεχίζοντας αυτός και η ομάδα του τις "χαμηλές πτήσεις" στο φετινό πρωτάθλημα. Οι Τορόντο Ράπτορς γνώρισαν την 7η ήττα τους σε οκτώ αγώνες, με τον Λιθουανό πρώην άσο του Ολυμπιακού να ολοκληρώνει τον αγώνα με τους Σάρλοτ Μπόμπκατς (96-101 το τελικό σκορ) με μόλις τέσσερις πόντους σε 17 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα συμμετοχής στο παρκέ.

Ο 25χρονος άσος είχε γενικότερα μια "φτωχή" παρουσία, καθώς δεν κατάφερε να μαζέψει ούτε ένα ριμπάουντ, είχε μόλις μια ασίστ, κανένα κλέψιμο, περιμένοντας τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του Καναδά από τους Μπαρνιάνι (23π.) και Γουίμς (20π.) να βγάλουν τα "κάστανα από την φωτιά". Πριν το παιχνίδι, Ράπτορς και Μπόμπατς είχαν το ίδιο ρεκόρ, με το συγκρότημα από την Σάρλοτ να σημειώνει την δεύτερη νίκη της.

Αυτή ήταν η έκτη συνεχόμενη ήττα για το Τορόντο, που βρίσκεται στην τελευταία θέση της Atlantic στην ανατολική περιφέρεια, ενώ η Σάρλοτ παρέμεινε επίσης στον "πάτο" της Southeast. Άπαντες περιμένουν την ανάκαμψη του Κλέιζα, για τον οποίον οι Ράπτορς σπατάλησαν 20 εκ. δολάρια το περασμένο καλοκαίρι, αρπάζοντάς τον από τον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να τον κρατήσει βάσει του όρου του συμβολαίου να μπορεί να επιστρέψει στο ΝΒΑ ως τις 15 Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...