ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Mπούντιμιρ: «Θα παλέψουμε για το καλύτερο»

Mπούντιμιρ: «Θα παλέψουμε για το καλύτερο»
Ο επιθετικός του Εργοτέλη Μάριο Μπούντιμιρ και σκόρερ του αντίστοιχου περυσινού αγώνα του Παγκρήτιου με δηλώσεις του στο katimagiko.gr αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες του σαββατιάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Το σύνθημα για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από τρεις συνεχόμενες ήττες έδωσε ο Μάριο Μπούντιμιρ. Ο Κροάτης επιθετικός του Εργοτέλη σε συνέντευξή του στο katimagiko.gr στάθηκε στην κρισμότητα του αγώνα με τους «ερυθρόλευκους», ενώ τόνισε ότι το γεγονός ότι η ομάδα του δεν φτάνει σε επιτυχίες παρά το γεγονός ότι παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, οφείλεται ως ένα βαθμό και στην ψυχολογία.

«Αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος και το έργο μας προβλέπεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Από την πλευρά μας προσπαθούμε να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια, ώστε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι και θα παλέψουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα.Προερχόμαστε από τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα και αυτό μας έχει πειράξει, από τη στιγμή που παλεύουμε τα παιχνίδια.
Η αίσθησή μου είναι ότι εφόσον δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο έχουμε όλες τις δυνατότητες να κτυπήσουμε το ματς και να πάρουμε τη νίκη ή τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας», ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...