ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

"Πράσινο" θέμα με Ντιαρά !

 
Το όνομα του Μαχαμαμτού Ντιαρά της Ρεάλ Μαδρίτης φέρνει στο μεταγραφικό προσκήνιο του Παναθηναϊκού, πρωτοσέλιδο αθλητικής εφημερίδας.
Ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένο ότι θα κινηθεί για την απόκτηση ενός μέσου στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και ήδη αρκετά ονόματα παικτών που αγωνίζονται στη θέση του box to box έχουν κάνει την εμφάνισή του.

Από την ελληνική αγορά ο Νίκος Νιόπλιας φαίνεται να ξεχωρίζει την περίπτωση του Μπερνάρντ Κουμορτζί του Πανιωνίου, όμως οι υπερβολικές απαιτήσεις των "κυανέρυθρων" δυσκολεύουν την κατάσταση.

Οι πράσινοι πάντως, διερευνούν και το ενδεχόμενο να αποκτήσουν ένα μεγάλο όνομα ως δανεικό από κάποιο κορυφαίο σύλλογο. Σε αυτό το πλαίσιο, η "Εξέδρα" κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Τριφυλλιού για τον Μαχαμαντού Ντιαρά της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 29χρονος παίκτης από το Μάλι δεν υπολογίζεται από τον Μουρίνιο και έχει μόλις μία ολιγόλεπτη συμμετοχή στη φετινή Πριμέρα Ντιβιζιόν, αφού ο συνεπώνυμος Λασανά και ο Σάμι Κεντίρα, του έχουν φράξει τον δρόμο προς την ενδεκάδα.

 Το μεγαλύτερο συν όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως πρόκειται για ένα παίκτη που γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του από τον ΟΦΗ, όπου είχε συμπαίκτη τον νυν προπονητή του Παναθηναϊκού, Νίκο Νιόπλια.

Επιπλέον οι άνθρωποι του Τριφυλλιού έχουν ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με το σύλλογο της Μαδρίτης και δεν αποκλείεται να γίνει μια διερευνητική επαφή για τον παίκτη, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Ντιαρά έχει φτιάξει το όνομά του στη Λιόν, όντας βασικό γρανάζι της ομάδας σε 4 διαδοχικούς τίτλους (2002-2006) και ανάγκασε τη "βασίλισσα" να δαπανήσει το ποσό των 26 εκατομμυρίων ευρώ για να τον πάρει στο Μπερναμπέου.

Η καριέρα του:

ΣεζόνΟμάδαΣυμ.Γκολ
1998-1999ΟΦΗ
21
2
1999-2002Φίτεσε
65
9
2002-2006Λιόν
123
6
2006-σήμεραΡεάλ Μ.
88
3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...