ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Ο ηγέτης Αβραάμ!

Ο ηγέτης Αβραάμ!
Την επιθυμία του να μείνει πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό και να εξελιχθεί σε «σημαία» του συλλόγου εξέφρασε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα της ομάδας του. Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Ο Μαρινάκης μας έκανε να νιώθουμε ασφάλεια. Αυτό που μας είπε είναι ότι θα βρίσκεται πάντα δίπλα μας, θα έχουμε ότι χρειαζόμαστε και να κοιτάμε μόνο τους αγώνες. Αγαπάει την ομάδα και αυτό το βλέπουν όλοι, ακόμα και οι νέοι ποδοσφαιριστές της ομάδας».

Για την κατάκτηση του «νταμπλ» που αποτελεί μονόδρομο: «Ούτε πέρυσι είχαμε δικαιολόγίες. Βάζουμε τον εαυτό μας πάνω από την ομάδα και λέμε ότι είμαστε οι πρώτοι υπεύθυνοι. Εγώ πάντως σκέφτομαι το τώρα, δεν σκέφτομαι τους επόμενους μήνες. Αν η ομάδα είναι τώρα όπως πρέπει δεν θα έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα. Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας».

Για το αν ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί του φετινού πρωταθλήματος: «Δεν είναι μόνο οι εμφανίσεις. Είναι θετικό ότι η ομάδα άρχισε να δείχνει ένα καλό πρόσωπο. Δημιουργούμε ευκαιρίες και παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε, εκτός από το πρώτο παιχνίδι που δεν είμασταν αυτοί που έπρεπε. Πρέπει να έχουμε διάρκεια. Αν είμαστε υγιείς και τα δίνουμε όλα δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

Για τη φετινή χρονιά που ξεκίνησε λίγο... περίεργα: «Είναι αρνητικό ότι ο Ολυμπιακός δεν συμμετέχει στην Ευρώπη αλλα αυτό πλέον έχει περάσει. Δεν πρέπει να κοιτάμε πίσω. Πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη του παρλεθόντος».

Για αυτά που άλλαξε ο Βαλβέρδε σε σχέση με τον Λίνεν: «Δεν τον έζησα πολύ τον κύριο Λίνεν γιατί έλειπα από την προετοιμασία. Ο κύριος Βαλβέρδε κερδίζει τον σεβασμό όλων. Είναι πολύ καλός άνθρωπος και εξαιρετικός προπονητής. Παίρνει πάντοτε από τον ποδοσφαιριστή αυτό που θέλει».

Για τον Παναθηναϊκό: «Δεν κοιτάζω τον Παναθηναϊκό ή τις άλλες ομάδες παρά μόνο τη δική μου. Μας ενδιαφέρει το δικό μας σύνολο. Να παίζουμε όπως θέλουμε και να φτάσουμε στον στόχο μας».

Για τα ντέρμπι που ακολουθούν με Άρη και Παναθηναϊκό: «Είναι σημαντικά παιχνίδια και τα δύο. Ξέρουμε ότι σε αυτά τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό χρειάζεται πάθος και ψυχή. Θα το κοιτάξουμε όμως την επόμενη βδομάδα. Τώρα έχουμε τον Άρη.

Για τον Γιάννη Φετφατζίδη: «Όταν τον πρωτοείδα, είπα ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής με απίστευτο ταλέντο, καλός χειριστής και γρήγορος. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια στοιχεία σε άλλο Έλληνα ποδοσφαιριστή».

Για τον Βασίλη Τοροσίδη: «Είναι από τους πιο σημαντικούς στον Ολυμπιακό και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι ο πιο πλήρης Έλληνας ποδοσφαιριστής αυτή την στιγμή.

Για τον Αριέλ Ιμπαγάσα: «Πραγματικά ένας σπουδαίος παίκτης, ένας τεράστιος παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά μόνος του».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Με καλή διάθεση και υπομονή όλα θα γίνουν. Αυτό είναι θέμα της διοίκησης. Δεν έχει γίνει καμιά επαφή ακόμα».

Για το ενδεχόμενο μεταγραφής του: «Αυτή τη στιγμή με απασχολεί μόνο ο Ολυμπιακός. Καλύπτει όλες τις φιλοδοξίες μου και πιστεύω ότι εδώ μπορώ να πετύχω πολλά πράγματα. Είμαι απόλυτα προσγειωμένος».

Για το αν θέλει να τον θυμούνται οι επόμενες γενιές ως αρχηγό του Ολυμπιακού: «Θα ήμουν χαρούμενος αν με θυμούνται ως «σημαία», είναι πραγματικό όνειρο. Ο Ολυμπιακός είναι τεράστιος σύλλογος και αυτό θα ήταν ιδανικό»

ΑΒΡΑΑΜ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΛΕΞΑΚΗΣ!!

1 σχόλιο:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...