ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Ακολουθούν άλλοι τρεις…

Ακολουθούν άλλοι τρεις…
Μετά την απόκτηση των Μπουγαΐδη και Κοντοέ, αλλά και την προσεχή προσθήκη του Σιαλμά, στην ΑΕΚ στρέφουν την προσοχή τους στην ενίσχυση της αμυντικής και της επιθετικής γραμμής, ψάχνοντας δύο στόπερ και έναν επιθετικό περιοχής. Αισιοδοξία υπάρχει στις τάξεις της «Ένωσης» για συμφωνία με Μανωλά στην πρόταση ανανέωσης που του έκαναν. Αναμονή για Σάχα. 

Η αποχώρηση του Ίσμαελ Μπλάνκο, σε συνδυασμό με τη μέτρια παρουσία του Ναμπίλ Μπαχά έχουν θέσει ως πρώτη προτεραιότητα στην ΑΕΚ την απόκτηση ενός επιθετικού περιοχής. Πρώτος στόχος του «Δικεφάλου» είναι ο Κίνι, με τον οποίο θα ξεκινήσουν οι τελικές διαπραγματεύσεις μόλις ολοκληρώσει της αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Αλκορκόν, για το πρωτάθλημα της Segunda Division, που τελειώνει σήμερα. Ο Ισπανός στράικερ αποτελεί προσωπική επιλογή του Μανόλο Χιμένεθ και πρόκειται για μια οικονομική περίπτωση, αφού οι απολαβές του δεν ξεπερνούν τις 200.000 ευρώ. 

Από την άλλη πλευρά, για την αμυντική γραμμή, πρώτοι στόχοι είναι οι Χουάν Κάλα και Χοσέ Μπερνάντο της Σεβίλλης, με την οποία διατηρεί άριστες σχέσεις ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», αλλά και οι 500.000 που λαμβάνει ετησίως ο πρώτος και το γεγονός ότι ο δεύτερος «ανέβηκε» στην πρώτη ομάδα αποτελούν ανασταλτικούς παράγοντες. 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...