ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Έλληνες αλλά ποιοί;

Έλληνες αλλά ποιοί;
Το θέμα του προπονητή είναι αυτό που «καίει» αυτή τη στιγμή τον Ολυμπιακό και αποτελεί σαφώς την Νο 1 προτεραιότητα των «ερυθρολεύκων». 

Από κει και πέρα όμως υπάρχει και το θέμα της ενίσχυσης του ρόστερ. Οι πρωταθλητές έχουν ξεκαθαρίσει πως θα ήθελαν να ενισχύσουν το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα και συμφωνώ απολύτως. 

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται Έλληνες παίκτες, αλλά να αποκτηθούν κάποιοι Έλληνες ποδοσφαιριστές, απλά και μόνο για να υπάρχουν στο ρόστερ δεν θεωρώ πως έχει σημασία. Το σημαντικό είναι να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που μπορούν να προσφέρουν και δυστυχώς οι επιλογές είναι ελάχιστες. 

Καταρχήν πιστεύω πως πρέπει να επιστρέψει ο Μήτρογλου. Είναι «πολυτέλεια» για τους «ερυθρόλευκους» να δίνουν τον νεαρό επιθετικό δανεικό! 

Από κει και πέρα, από την ελληνική αγορά, αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να διακρίνω κάποια άλλη αξιόλογη λύση πλην του Τζαβέλλα. Ο συγκεκριμένος παίκτης δείχνει ότι μπορεί να «σταθεί» σε υψηλό επίπεδο και μπορεί να διεκδικήσει μια θέση στην ενδεκάδα. 

Από κει και πέρα όμως, δεν βλέπω τίποτα άλλο αξιόλογο. Παίκτες όπως οι νεαροί Γεωργιάδης και Ανάκογλου είναι λύσεις για το μέλλον και όχι για την επόμενη σεζόν. 

Ο Παπασταθόπουλος ή ο Μώρας είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, όμως αν σε κάποια θέση ο Ολυμπιακός ΔΕΝ χρειάζεται ενίσχυση, αυτή είναι η θέση του κεντρικού αμυντικού. 

Ο πρώτος Έλληνας που θα έπρεπε να έχει αποκτηθεί, κατά την άποψη μου είναι ο Σηφάκης. Ήταν λάθος που έφυγε και τώρα κοστίζει ένα σωρό λεφτά. 

Άλλοι Έλληνες παίκτες που θα μπορούσαν να σταθούν, είναι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο εξωτερικό, οπότε πρόκειται και για δύσκολες και πολύ δαπανηρές λύσεις. 

Ο Ολυμπιακός λοιπόν χρειάζεται Έλληνες, αλλά δεν δείχνει εφικτό το να τους αποκτήσει. Ειδικά εκείνους που θα μπορούσαν, ρεαλιστικά, να βοηθήσουν την ομάδα. 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...