ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Ζοφερό μέλλον με... 15εκ.!

Ζοφερό μέλλον με... 15εκ.!

Το Δ.Σ αποφάσισε αύξηση 15εκ. ευρώ αλλά κανείς δεν βάζει το... χέρι στην φωτιά για τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν! Ανοίγει λογαριασμός για να επισπευθεί η διαδικασία! Θανάσης: «Ζοφερό το μέλλον». Πολέμης: «Δεν είμαι ευχαριστημένος».

Μετά από μια συνεδρίαση που είχε τρίωρη διάρκεια, από το ύφος όλων ήταν φανερό ότι τα πράγματα δεν είναι καλά για τον Παναθηναϊκό. Το... χρήμα δεν φαίνεται πουθενά στον ορίζοντα και παρά την αύξηση κατά 15 εκ. ευρώ που αποφασίστηκε κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν σε σύντομο χρονικό διάστημα το ποσό θα συγκεντρωθεί.

Άλλωστε και ο προεδρεύων αντιπρόεδρος Δημήτρης Γόντικας, στην τοποθέτηση του στους δημοσιογράφους μόνο αισιόδοξος δεν έδειξε αλλά αντίθετα άκρως προβληματισμένος λέγοντας:

«Το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στα 15 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό το πόσο φυσικά δεν μας λύνει το πρόβλημα. Υπάρχει μια προθεσμία στις αρχές Μαϊου και μετά ανάλογα με την συμμετοχή θα δούμε τι θα γίνει.

Συζητήθηκαν θέματα οικονομικής υφής και αφού δούμε σε τι κατάσταση είμαστε θα πράξουμε. Θα χρειαστούν και άλλες ενέργειες. Για το αν θα μπουν τα χρήματα θα το ξέρουμε σε δυόμισι εβδομάδες. Κατά την ταπεινή μου άποψη, δεν λύνει το θέμα αυτή η αύξηση. Πρέπει να δούμε τι περαιτέρω πρέπει να κάνουμε».

Σύμφωνα με πληροφορίες για να επισπευθεί η διαδικασία και να μην καθυστερήσει η αύξηση όπως γίνεται συνήθως(κρατάει 2 μήνες), θα ανοίξει λογαριασμός όπου θα συγκεντρωθούν τα χρήματα!

Πολέμης: «Δεν είμαι ευχαριστημένος»

Από την πλευρά του, ο Αδαμάντιος Πολέμης, υπογράμμισε:

«Εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος. Αποφασίστηκαν να μπουν 15 εκτ. και μπορούμε να κάνουμε σωστή διαχείριση και να βγάλουμε την επόμενη χρονιά για να δούμε ποσά θα μπουν στο ταμείο και ποια όχι. Η αύξηση που θα ήθελα είναι 30εκτ. Για να μπουν τουλάχιστον τα 15, τώρα αν μπουν τα μισά από τα 15 θα έχουμε πρόβλημα. Υπάρχουν ενδείξεις ποιοι θα βάλουν και ποιοι όχι. Εγώ πιστεύω ότι τα μισά λεφτά θα μαζευτούν.

Πρέπει να μπει ένα χρονικό όριο για το πότε θα γίνει η αύξηση. Συμφωνήθηκε αυτό να γίνει μέχρι τις 6 Μαίου και τότε να μετρήσουμε να δούμε πόσα είναι και τι θα κάνουμε. Πάντως δεν είμαι ευχαριστημένος.»

Για το αν θα γίνουν πωλήσεις: «Δεν έχουμε μιλήσει για ονόματα αλλά είναι εύλογο πως θα πρέπει να γίνουν πωλήσεις και αποδεσμεύσεις και να μαζευτούν λεφτά από το ρόστερ για να μπορέσουμε να βγούμε. Πρώτα προέχει το οικονομικό»

Τα τελευταία 2-3 χρόνια ξοδεύτηκαν πολλά επειδή υπήρχαν. Τώρα έχουμε κληρωνομήσει ένα ακριβό ρόστερ που δεν πήγε καλά φέτος και θα πρέπει να ανταπεξέλθουμε με τα συμβόλαια που έχουμε. Του χρόνου που λήγουν τα περισσότερα πρέπει να κάνουμε κάτι ώστε να ωφεληθούμε οικονομικά, αλλά να έχουμε και καλό ρόστερ. Το μπάτζετ πρέπει να μειωθεί, δεν υπάρχει διάθεση για περισσότερα»


Ο απαισιόδοξος Θανάσης!

Ο πρώτος πάντως που έκανε δηλώσεις μόλις ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση, ήταν ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι «θα δεχτώ μόνο μια ερώτηση». Έτσι, λοιπόν, στο πως κύλησε το διοικητικό συμβούλιο απάντησε:

«Εγώ έχω μάθει να λέω αλήθειες στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Το μέλλον το βλέπω ζοφερό γιατί η πολυμετοχικότητα έβλαψε την ομάδα λόγω διχογνωμιών. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ενότητα και αυτό δεν γίνεται. Το θέμα είναι οικονομικό. Λείπουν χρήματα. Οι αρμόδιοι θα σας πουν πόσο είναι το άνοιγμα»!


Μικρά - μικρά από το Δ.Σ.:

* Στις 16:00 είναι προγραμματισμένο το συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
* Ο Δημήτρης Γόντικας είναι ήδη στα γραφεία.
* Στις 15.25 έφτασε και ο Τζόνι Βεκρής.
* Το «παρών» δίνει και ο Στέφανος Ησαΐας.
* Στα γραφεία έφτασε και ο Αργύρης Μήτσου.
* 15:49: Στα γραφεία της ΠΑΕ μόλις έφτασαν ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης μαζί με την Μαρία Λοβάρδου.
* Δέκα λεπτά πριν από την ώρα έναρξη του Δ.Σ. στα γραφεία έφτασε και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.
* Μόλις έδωσε το παρών και ο Βαγγέλης Σαμαράς.
* 15:55: Ο Αντώνης Αντωνιάδης και ο Μίμης Δομάζος πέρασαν τα γραφεία του Δ.Σ.!
* Λίγη ώρα πριν ξεκινήσει το Δ.Σ. έφτασε και ο Παναγιώτης Δάβαρης.
* Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης μόλις έφτασε.
* Στα γραφεία και ο Αδαμάντιος με τον Λεωνίδα Πολέμη.
* Λίγο μετά τις 16:00 έφτασαν ο Εμμανουήλ Πενθερουδάκης, Ιάκωβος Γεωργανάς και Γεώργιος Σπηλιωτόπουλος.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...