ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Μένει Σούπερ Λίγκα ο Αστέρας!

Μένει Σούπερ Λίγκα ο Αστέρας!
Το σκεπτικό της απόφασης της Σούπερ Λίγκας για τον υποβιβασμό του Ηρακλή, λυτρώνει τον Αστέρα Τρίπολης. Η γνωστοποίηση ότι, βάσει αυτού, ο "Γηραιός" καταλαμβάνει την 16η και τελευταία θέση της βαθμολογίας, σημαίνει ότι οι Αρκάδες ανεβαίνουν στην 13η και αυτόματα παραμένουν στην κατηγορία. Κατήφεια στους Θεσσαλονικείς που έχουν πάντως το δικαίωμα να καταθέσουν έφεση. 

Μέχρι αργά το βράδυ της Πέμπτης, η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας είχε κάνει γνωστή την απόφαση επιβολής στον Ηρακλή της ποινής απευθείας υποβιβασμού για δυσφήμιση του αθλήματος, λόγω της πλαστής ασφαλιστικής ενημερότητας. Αυτό που έμενε να ανακοινωθεί ήταν ποιά θέση θα καταλάβει. 

Ο Αστέρας Τρίπολης ζητούσε να καταλάβει ο «Γηραιός» την τελευταία θέση και να υποβιβαστεί μαζί με Λάρισα και Πανσερραϊκό, πράγμα που -κατά τους Αρκάδες- θα σήμανε και την δική τους παραμονή στην κατηγορία! Η γνωστοποίηση του σκεπτικού της απόφασης λύτρωσε τον Αστέρα καθώς, μέσα σε αυτό, ξεκαθαρίζεται ότι ο Ηρακλής παίρνει την 16η θέση. 

Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι στον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Τάκη επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 40 χιλιάδων ευρώ και απαγόρεση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα χρόνο. 

Η διοίκηση του Ηρακλή είναι δεδομένο ότι θα κάνει έφεση αν και οι πιθανότητες που έχει να δικαιωθεί είναι ελάχιστες. 

Διαβάστε εδώ το σκεπτικό της απόφασης.



Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...