ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Καβάνι… πενταετίας!

Η Νάπολι έχει πολύ υψηλές βλέψεις για τα επόμενα χρόνια και δεν τον κρύβει! Οι «παρτενομπέι» συμφώνησαν σε όλα με τον Έντισον Καβάνι, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2016!
Οι Ναπολιτάνοι κατέκτησαν την τρίτη θέση της βαθμολογίας και θα δώσουν το παρόν στους ομίλους του Champions League τη νέα σεζόν, με τις βλέψεις να φτάνουν ακόμη ψηλότερα για τα επόμενα χρόνια.
Ο Έντισον Καβάνι αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Παλέρμο με τη μορφή δανεισμού και η Νάπολι είναι αυτονόητο ότι θα προχωρήσει στην οψιόν αγοράς του πρώτου της σκόρερ, που ανέρχεται στα 16 εκατ. ευρώ. Η συμφωνία ανάμεσα στη Νάπολι και τον Ουρουγουανό επιθετικό, που έχει πετύχει 26 γκολ στη Σέριε Α, ήταν για υπογραφή τετραετούς συμβολαίου, όμως μετά τις εμφανίσεις του ο Καβάνι αξίωσε περισσότερα χρήματα.
Η αρχική αντίδραση του προέδρου των Ναπολιτάνων Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις ήταν αρνητική, όμως οι δύο πλευρές έκατσαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και έφτασαν σε συμφωνία. Ο Καβάνι υπέγραψε την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα έως το καλοκαίρι του 2016, με την ετήσια αποζημίωσή του να αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...