ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Κρόιφ: «Τρέχει πολύ η Ρεάλ και κουράζεται»

Η σωστή διαχείριση των αγώνων είναι η... αχίλλειος πτέρνα για τη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τον Γιόχαν Κρόιφ. Τι είπε επίσης για την Μπαρτσελόνα.
Κρόιφ: «Τρέχει πολύ η Ρεάλ και κουράζεται»



Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» με τοποθέτησή του στην έκδοση El Periodico τόνισε για τη «βασίλισσα»:
«Το πρόβλημα με τη Ρεάλ δεν είναι το πρόγραμμα ή το ότι παίζει πριν ή μετά την Μπαρτσελόνα. Το πρόβλημα είναι ότι τρέχει περισσότερο από ό,τι πρέπει και εξαντλούνται οι παίκτες της. Η Μπαρτσελόνα κυριαρχεί και θέτει η ίδια τα όρια με την κατοχή της μπάλας, την ώρα που η Ρεάλ προσπαθεί να κερδίσει την μπάλα ακριβώς έξω από την περιοχή του αντιπάλου. Έτσι τρέχει πολύ περισσότερο και κουράζεται περισσότερο.
Ο Μουρίνιο έχει δίκιο εν μέρει για τα παράπονα που κάνει σχετικά με το πρόγραμμα», ενώ ανέφερε ακόμα ότι: «Τη μία εβδομάδα μπορεί να έχεις μια μέρα λιγότερη για ξεκούραση, την επόμενη όμως θα έχεις μια παραπάνω».
 Για την Μπαρτσελόνα είπε: «Γίνεται ισορροπημένη δουλειά, βασισμένη σε ένα συγκεκριμένο στιλ παιχνιδιού με μια αποφασισμένη φιλοσοφία. Αυτό δίνει περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη και για τίτλους στο τέλος μιας μεγάλης σεζόν».
Για το ματς των «μπλαουγκράνα» με την Άρσεναλ υπογράμμισε: «Ακόμα κι αν κάνεις, όπως η Άρσεναλ και η Ρεάλ Μαδρίτης, πολλές ευκαιρίες για να σκοράρεις, αν δεν τις ολοκληρώσεις τότε εξουθενώνεσαι κι αυτό είναι που θα εκμεταλλευτεί η Μπαρτσελόνα».
 Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...