ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

«Showman o Mαρινάκης»!

«Showman o Mαρινάκης»!
Η κόντρα των «αιωνίων» φαίνεται ότι θα κρατήσει αιώνια! Ο Τζόνι Βεκρής απάντησε στον Βαγγέλη Μαρινάκη λέγοντας ότι κάνει προσωπικό σόου!Στο περιθώριο της κοπής της πίτας των παλαιμάχων του «τριφυλλιού», το μέλος της διοικούσας επιτροπής του Παναθηναϊκού κ. Τζόνι Βεκρής απάντησε στα όσα είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και της Σούπερ Λίγκας Βαγγέλης Μαρινάκης τονίζοντας:

«Ο Παναθηναϊκός διαφημίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο με έργα και ο Μαρινάκης το δυσφημεί με έργα. Εμείς προσπαθήσαμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους, αλλά από ότι μαθαίνω υπάρχουν κάποιες διαρροές του σε ιστοσελίδες και από ότι φαίνεται ο κ. Μαρινάκης θέλει κάθε συγκέντρωση στα θεσμικά όργανα να εξελίσσεται σε προσωπικό σόου».


«Πιστεύω θα μείνει ο Σισέ»

Την πεποίθησή του πως ο Σισέ θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Αντώνης Αντωνιάδης στο περιθώριο της κοπής της πίτας των παλαιμάχων!

Παρότι ο Σισέ έχει δηλώσει αρκετές φορές ότι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει, εντούτοις ο Αντώνης Αντωνιάδης δεν έκρυψε την πεποίθησή του πως ο Γάλλος θα φοράει την φανέλα με το τριφύλλι και την επόμενη σεζόν! «Νομίζω ότι ο Σισέ δεν θα φύγει. Πιστεύω ότι θα παραμείνει στην ομάδα. Έχει αγαπηθεί από τον κόσμο, είναι ηγέτης και το έχει αποδείξει», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Αντωνιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στη διοικητική πραγματικότητα. «Έχει ήδη χαθεί πολύς χρόνος και δεν πρέπει να χαθεί και άλλος. Πρέπει εδώ και τώρα να αρχίσει ο προγραμματισμός».

Ο Τάκης Οικονομόπουλος μίλησε για την εκδήλωση: «Η σημερινή μέρα είναι πολύ όμορφη. Περιμένουμε μία φορά το χρόνο να βρεθούμε όλοι μαζί, αν και κάνουμε και κάποιες άλλες εκδηλώσεις μέσα στη χρονιά».

Ο Τάκης Λουκανίδης αναφέρθηκε και στην παρουσία παλαιμάχων του Ολυμπιακού: «Χαίρομαι που βλέπω και παλιούς παίκτες του Παναθηναϊκού αλλά και του Ολυμπιακού. Και εμείς πηγαίνουμε όταν μας καλούνε γιατί είμαστε όλοι καλοί φίλοι».

Από τη μεριά του, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Ρισβάς, τόνισε: «Με αυτούς μεγάλωσα. Είναι άνθρωποι που μας συγκίνησαν και μας έκαναν περήφανους που είμαστε φίλοι του Παναθηναϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...