ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Ριέρα: «Ζητώ συγγνώμη»

Ριέρα: «Ζητώ συγγνώμη» (video)
Ο Άλμπερτ Ριέρα εμφανίστηκε στενοχωρημένος μπροστά στις κάμερες και ζήτησε συγγνώμη για την ενέργειά του να χτυπήσει εκτός φάσης τον Κοντοέ! Τι είπε ο Ντουντού.

«Ζητώ συγγνώμη από την ομάδα μου, γιατί δεν συνηθίζω να χάνω τον έλεγχο. Λυπάμαι πολύ που άφησα την ομάδα με 10 παίκτες, δεν μου αρέσει να το κάνω αυτό, ούτε να γίνεται γενικά και υπόσχομαι να μην επαναληφθεί», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν σκεφτόμαστε ποιος ακολουθεί ούτε τη διαφορά που υπάρχει. Εμείς πάμε παιχνίδι με παιχνίδι για τη νίκη, το αποδεικνύουν τα αποτελέσματα που έχουμε μόλις 3 ήττες και 1 ισοπαλία. Θέλουμε να σπάσουμε όλα τα ρεκόρ, έχουμε ένα πολύ ωραίο σερί εντός και θέλουμε να το συνεχίσουμε, να ξεπεράσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια».

Ντουντού Σεαρένσε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ήρθαμε για τους τρεις βαθμούς για να μεγαλώσουμε τη διαφορά και να κάνουμε ένα ακόμη βήμα προς τον τίτλο, αλλά δεν καταφέραμε να τους κατακτήσουμε. Κοιτάζουμε ήδη το επόμενο παιχνίδι, αυτό με τον Εργοτέλη, και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη».

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...