ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Ο Άρης (ξανα)κοιτάζει τον Βραζιλιάνο Εντού

Ο Εντού με τη φανέλα της Ρεάλ Μπέτις
Φαίνεται ότι ο Άρης έβγαλε από το συρτάρι τη μεταγραφική λίστα του καλοκαιριού αφού μετά τον Πάμπλο Σεμπάγιος, στο προσκήνιο επανήλθε ο Βραζιλιάνος επιθετικός Εντού, ο οποίος είχε απασχολήσει και το καλοκαίρι.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής προφανώς αποτελεί τον βασικό μεταγραφικό στόχο των «κίτρινων», οι δύο πλευρές φέρονται εξάλλου να βρίσκονται σε συζητήσεις.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που στα τέλη της περασμένης δεκαετίας εντάσσονταν στα μεγαλύτερα ταλέντα του Βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, για αυτό εξάλλου ήταν μέλος των εθνικών ομάδων της Βραζιλίας U17, U20 και U23.

Τον Φεβρουάριο του 2000 αγωνίστηκε μάλιστα στην μεγάλη ομάδα της Σελεσάο, αλλά μόλίς για μία φορά. Το 2000 εξάλλου μεταγράφηκε στην Θέλτα στην οποία αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια και ήταν από τους πρωταγωνιστές της πορείας που είχε διαγράψει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Συνολικά στα τέσσερα χρόνια στη Θέλτα αγωνίστηκε σε 117 αγώνες σημειώνοντας 27 γκολ. Το καλοκαίρι του 2004 μεταγράφηκε στην Μπέτις με την φανέλα της οποίας επίσης πραγματοποίησε σπουδαία καριέρας έως το 2009 όπου και αποχώρησε, αφού κατέκτησε το Κύπελλο Ισπανίας, αλλά και οδήγησε την ομάδα στην έξοδό της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αγωνίστηκε σε 136 αγώνες και σημείωσε 36 γκολ. Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται στην Ιντερνασιονάλ, όπου σε 34 αγώνες έχει σημειώσει 11 γκολ.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο Έκτορ Κούπερ συνεργάστηκε με τον ποδοσφαιριστή στην Μπέτις, πράγμα που σημαίνει ότι γνωρίζει πολύ καλά το ποιόν του.



Πηγή In

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...