ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Τζόρτζεβιτς: "Μακάρι να έπαιζα"


Ο 38χρονος προέβλεψε πως το ματς δεν θα είναι εύκολο για τον Ολυμπιακό ενώ τόνισε πως η άμυνα των ερυθρολεύκων πρέπει να λειτουργήσει έξυπνα πάνω στον Σισέ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στον "Sentrafm":

Για το αν θα πάει στο ντέρμπι: "Θα πάω γήπεδο, άλλο να το βλέπεις από τηλεόραση, άλλο από το γήπεδο. Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω θα έπαιζα".

Για το αν υπάρχει φαβορί: "Πολύ δύσκολα κάνεις προγνωστικά στα ντέρμπι. Σίγουρα βλέποντας τα παιχνίδια και τις δυο ομάδες, ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα, είναι και στο +7, αλλά απομένει να δούμε τι θα γίνει στον αγωνιστικό χώρο".

Για το πως περιμένει τον Ολυμπιακό: "Δεν θα μπει σε διαδικασία να σκεφτεί το προβάδισμα του +7. Το θέλει πάρα πολύ για πολλούς λόγους, για το γόητρο, τον κόσμο και θα είναι πολύ αποφασισμένος. Άλλος ένας λόγος είναι ότι δεν τα πήγε καλά στα ντέρμπι φέτος, περιμένουμε καλύτερη εικόνα και πιστεύω ότι είναι μια ευκαιρία για να δείξουν ότι μπορούν να σταθούν οι παίκτες στα ντέρμπι. Μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός είναι νέα ομάδα, χτίζεται φέτος, έχει πολλές δυνατότητες, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν στον αγωνιστικό χώρο".

Για το αν ο Ολυμπιακός πρέπει να πέσει πάνω στον Σισέ: "Ο Σισέ πραγματικά είναι σε μια κατάσταση πολύ καλή όλη τη σεζόν κι έχει βγάλει σε αρκετές περιπτώσεις τον Παναθηναϊκό από τη δύσκολη θέση. Χρειάζεται μια ιδιαίτερη προσοχή, αλλά υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που θέλουν προσοχή. Δεν μπορείς να προσέχεις μόνο έναν παίκτη".

Για τα ατού του Ολυμπιακού: "Πιστεύω ότι υπάρχουν 6-7 παίκτες που μπορούν να δώσουν λύσεις στο σκοράρισμα σε αντίθεση με τον ΠΑΟ που τα περιμένει όλα από έναν παίκτη. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο προβάδισμα στο σκοράρισμα. Ο Ριέρα είναι σε πολύ καλή κατάσταση τον τελευταίο μήνα. Υπάρχουν αρκετές λύσεις, ο Φουστέρ, ο Ιμπαγάσα, ο Πάντελιτς, ο Μιραλάς κι άλλοι. Σημαντικό είναι ότι βγάζουν ομαδικότητα και δεν είναι ατομιστές".

Για το ποιον έχει ξεχωρίσει: "Ο Μιραλάς κάνει πολύ καλή χρονιά, ο Φουστέρ σε πολύ καλή κατάσταση κι έχει δώσει λύσεις. Για Ιμπαγάσα και Ριέρα τους ξέρουμε χρόνια. Είναι αρκετοί οι παίκτες που κάνουν τη διαφορά. Για τον Ολυμπιακό δουλεύει ο χρόνος, ήρθαν 15 παίκτες το καλοκαίρι και θέλει χρόνο".

Για το ποιο ντέρμπι με τον ΠΑΟ του χει μείνει: "Είναι πάρα πολλά παιχνίδια με τον ΠΑΟ στα 13 χρόνια. Ένα πολύ σημαντικό ήταν η Ριζούπολη, το πρώτο μου ντέρμπι με τον ΠΑΟ στο παλιό Καραϊσκάκη το 1996. Σε κάθε ματς μπορείς να βρεις ξεχωριστές στιγμές σ’ αυτά τα παιχνίδια".
Πηγή red planet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...