ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Δοκιμή χωρίς Μπλάνκο...

Χωρίς τον Ισμαέλ Μπλάνκο σκέφτεται να παρατάξει την ΑΕΚ στο κυριακάτικο ντέρμπι ο Μανόλο Χιμένεθ, που δοκίμασε το 4-2-3-1. Έντονες σκέψεις για Ριζούπολη στην ΠΑΕ.

Δοκιμή χωρίς Μπλάνκο...
Η προπόνηση της Πέμπτης έγινε με... περισσότερο κόσμο στα Σπάτα καθώς επέστρεψαν οι διεθνείς και έτσι ο Μανόλο Χιμένεθ φανέρωσε και τις σκέψεις του για το κυριακάτικο ματς με τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός παρέταξε μια ομάδα με 10 παίκτες -καθώς κάποιοι εκ των διεθνών έκαναν χαλαρό πρόγραμμα- έχοντας τον Σάχα στο τέρμα, τον Καράμπελα αριστερό μπακ, τον Γιάχιτς σε αντίστοιχο ρόλο δεξιά, τους Δέλλα και Νασούτι στο κέντρο της άμυνας, αμυντικά χαφ τους Μάκο, Ντιόπ, αριστερό εξτρέμ τον Λαγό, δεξί τον Σκόκο και στην κορυφή τον Μπαχά.

Βασικός την Κυριακή, βέβαια, θα είναι σίγουρα ο Λυμπερόπουλος οπότε ο Μπαχά ή θα πάρει θέση ακριβώς πίσω από τον Μεσσήνιο άσο, ή θα παίξει εκεί ένας εκ των Γκερέιρο ή Καφέ. Οπως και να έχει, ο Χιμένεθ έδειξε ότι δεν υπολογίζει για βασικό τον Μπλάνκο σε αυτό το παιχνίδι, όπως δεν ήταν βασικός και σε προηγούμενα ντέρμπι...

Πηγή Gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...