ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

«Στο χέρι μας και στο… σπίτι μας»

«Στο χέρι μας και στο… σπίτι μας»
Επέστρεψε η αισιοδοξία στις τάξεις του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη, αλλά προπαντός την καλή εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου. Οι «πράσινοι» γνωρίζουν πως αν κάνουν το καθήκον τους και κερδίσουν τα δύο εναπομείναντα ματς, θα πετύχουν το στόχο της πρώτης θέσης στα πλέι οφ. Ένα επιπλέον ατού για το «τριφύλλι» είναι το γεγονός ότι υποδέχονται τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ και την επόμενη Τετάρτη αντιμετωπίζουν την τυπικά γηπεδούχο ΑΕΚ στην άδεια λόγω τιμωρίας κοινή τους έδρα. 

«Είναι πλέον στο χέρι μας», έλεγαν στις μεταξύ τους συζητήσεις οι παίκτες του Παναθηναϊκού, που ήταν ικανοποιημένοι με την εικόνα που παρουσίασαν εντός γηπέδου. Και έχουν κάθε λόγο να είναι, αφού σε αντίθεση με ό,τι συνέβη στα τρία προηγούμενα ματς (με εξαίρεση ίσως κάποια καλά διαστήματα απέναντι στην ΑΕΚ) είχαν πλούσια επιθετική δραστηριότητα, αρκετές ευκαιρίες και κέρδισαν το χειροκρότημα των περίπου 5.000 φιλάθλων τους. 

Τους «πώρωσε» ο Φερέιρα 

Φαίνεται πως στην αγωνιστική μεταμόρφωση έπαιξε ρόλο και η ομιλία του Ζεσουάλδο Φερέιρα πριν τον αγώνα. «Όλοι μας λιθοβολούν, λένε πως είμαστε άχρηστοι. Εσείς το δέχεστε αυτό; Εγώ ξέρω πως έχουμε πολύ καλή ομάδα και πολύ καλούς παίκτες. Δείτε την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Είμαστε πέντε φορές καλύτεροι. Δέχεστε να έχουμε χάσει από αυτή την ομάδα τρεις φορές και να μας κοροϊδεύουν; Βγείτε και δείξτε επιτέλους τι αξίζετε!», ήταν το μήνυμα του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Οι παίκτες του ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και μάλιστα ο πανηγυρισμός τους στην αγκαλιά του μετά το γκολ του Τζιμπρίλ Σισέ ήταν μία αναγνώριση προς το πρόσωπο του Πορτογάλου προπονητή που έχει ακούσει πολλά. 

Χωρίς Κατσουράνη με ΠΑΟΚ 

Από σήμερα η προσοχή όλων στρέφεται στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο Κώστας Κατσουράνης θα είναι ο μεγάλος απών, αφού μετά την έβδομη κίτρινη κάρτα που δέχτηκε και προκειμένου να μη χάσει και τα δύο ερχόμενα παιχνίδια του Παναθηναϊκού, επεδίωξε να αποβληθεί για να λείψει μόνο από το πρώτο και να επανέλθει με την ΑΕΚ. Στις τάξεις της διοίκησης υπάρχει βεβαιότητα πως η παρουσία του κόσμου θα είναι πολύ μεγαλύτερη από τον απογοητευτικό χθεσινό αριθμό. 



Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...