ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Λονδρέζοι για Φαλκάο

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο έχει εντυπωσιάσει πολλές ευρωπαϊκές ομάδες με τις εμφανίσεις του στην Πόρτο, με την Άρσεναλ και την Τότεναμ να έχουν το προβάδισμα να τον αποκτήσουν έναντι 30 εκατομμυρίων ευρώ.


Στην αποκάλυψη αυτή προέβη ο μάνατζερ του διεθνούς φορ Κλαούντιο Μόσιο. Ο εκπρόσωπος του Ρανταμέλ Φαλκάο ανέφερε πως ήδη αυτές οι δύο αγγλικές ομάδες έχουν καταθέσει πρόταση: «Η Άρσεναλ και η Τότεναμ είναι οι δύο σύλλογοι που ενδιαφέρονται για να τον αποκτήσουν. Ήδη έχουν κάνει πρόταση για τον παίκτη. Είναι 25 ετών και έχει ακόμα πολλά να αποδείξει. Το πρόβλημα με μια μεταγραφή στην Ιταλία είναι πως δεν έχει ευρωπαϊκό διαβατήριο. Έχει συμβόλαιο με την Πόρτο για άλλα δύο χρόνια και ρήτρα αποδέσμευσης στα 30 εκατομμύρια ευρώ. Η Πόρτο είναι ανοιχτή σε προτάσεις. Οι ισπανικές και οι αγγλικές ομάδες είναι στην pole position για τον Φαλκάο. Η Ίντερ έχει ήδη τον Πατζίνι και η Γιουβέντους τον Μάτρι».
Πηγή gazzetta

Ο Κολομβιανός φορ της Πόρτο έχει ρήτρα στους «δράκους» 30 εκατομμυρίων ευρώ και οι δύο λονδρέζικες ομάδες είναι διατεθειμένες να δώσουν το ποσό για να τον πάρουν στην Αγγλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...