ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ αφιέρωμα για τις μεταγραφικές κινήσεις των κορυφαίων Ευρωπαϊκών ομάδων!!

Καλησπέρα φίλοι του Protathlitesgr.blogspot.com!Σήμερα είμαστε εδώ με το αποκλειστικό αυτό αφιέρωμα για να σας ενημερώσουμε για τις μεταγραφικές κινήσεις τόσο των κορυφαίων ελληνικών ομάδων, όσο και των ξένων αντίστοιχα μέχρι αυτή τη στιγμή!


ΕΛΛΑΔΑ




ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Οι Πρωταθλητές Ελλάδας δείχνουν ζεστοί και δυνατοί στο μεταγραφικό παζάρι. Μετά το φιάσκο στο σίριαλ Πιζάρο, οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να κλείσουν άμεσα τις τρύπες που είχαν στην θέση του τερματοφύλακα και του αριστερού μπακ. Για την πρώτη θέση, ήρθε στο Λιμάνι ο Κοστάνζο, πολύμπειρος γκολκίπερ και πρώην αρχηγός της Βασιλείας. Στη θέση του αριστερού μπακ αποκτήθηκε ως δανεικός για μια χρονιά ο Ιβάν Μαρκάνο. Όπως όλα δείχνουν επόμενη μεταγραφική κίνηση των Πειραιωτών θα είναι ο Φέισα. Ο Φέισα αγωνίζεται στην Παρτιζάν και χαρακτηρίζεται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που υπάρχουν στην Σερβία. Το μόνο αρνητικό είναι ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έχει να ακουμπήσει μπάλα περίπου δέκα μήνες αφού είχε πάθει ρήξη χιαστών. Έντονα ακούγονται για άλλο ένα καλοκαίρι τα ονόματα των Γιέστε, Κάλστρομ, Παπασταθόπουλου, Βάλντεζ και Τζαβέλλα. Ακόμα οι συνεργάτες του κ.Μαρινάκη περιμένουν την απάντηση και του Σάντσεθ. Οι ερυθρόλευκοι όπως έγινε γνωστό κινήθηκαν έντονα για τον Βιεϊρίνια αλλά ο κ.Ζαγοράκης απέρριψε την πρότασή τους ενώ παράλληλα ακούγονται και κάποια… όνειρα θερινής νυκτός για τον Ντιέγκο της Βόλσφμπουργκ.


ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Οι πράσινοι δεν έχουν μπει δυνατά προς το παρόν για κάποια μεταγραφή. Αρχικά ανακοίνωσαν την αποχώρηση του Γκάμπριελ ενώ ψάχνουν ακόμα αγοραστές για πάρα πολλούς παίκτες. Όπως όλα δείχνουν ο Τζιμπρίλ Σισέ εντός ωρών θα ανακοινωθεί από την Λάτσιο μιας και η οικονομική διαφορά που καλύπτει τις δύο πλευρές μάλλον δεν αποτελεί εμπόδιο και θα καλυφθεί σύντομα. Ο Φερέιρα έχει δηλώσει πως θέλει να συνεργαστεί με περισσότερους παίκτες είτε από την πατρίδα του, είτε από την Αργεντινή, είτε από την Βραζιλία. Πιθανός αντικαταστάτης του Σισέ πάντως δεν αποκλείεται να είναι ο Ούκρα, ο 20χρονος Πορτογάλος επιθετικός που το όνομά του έπαιζε πολύ και πέρσι ή ο Άουτσε. Δημοσιεύματα αναφέρουν πράσινο ενδιαφέρον για τον Σόσα με την Νάπολι να απαντά πως είναι διατεθειμένη να κάνει deal με τους πράσινους και να στείλει τον Σόσα στην Αθήνα με την προϋπόθεση ότι ο Παναθηναϊκός θα στείλει στους μαφιόζους τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Τέλος, οι πράσινοι ενδιαφέρονται και για ονόματα από το Ελληνικό πρωτάθλημα όπως ο Αμπντούν και ο Ντουγλάο της Καβάλας, περιπτώσεις όπου αν οι δευτεραθλητές Ελλάδαν κινηθούν σοβαρά μπορούν να κλείσουν άμεσα.


ΑΕΚ
Οι κιτρινόμαυροι ξεκίνησαν το καλοκαίρι με δύο μεταγραφές νεαρών ποδοσφαιριστών που μπορούν να αποτελέσουν την κινητήρια δύναμη της ΑΕΚ στο μέλλον, τον Σιαλμά και τον Κοντοέ. Παράλληλα, οι κυπελλούχοι παίζουν «σκληρό πόκερ» με τον πρόεδρο του Πανσεραϊκού για την απόκτηση του Γεωργιάδη. Απ’ ότι φαίνεται, παίκτης της ΑΕΚ εντός της εβδομάδας θα είναι και ο Μπέλεκ αφού απομένουν μόνο τα τυπικά. Μετά την αποχώρηση του Σκόκο για τα Εμιράτα αλλά και την αποχώρηση του Μπλάνκο, Σάχα και Γιάχιτς είναι οι επόμενοι που ετοιμάζονται να «κουνήσουν μαντίλι» στην ένωση. Σίγουρα, όλοι περιμένουμε με αγωνία να δούμε τι «μέλλει γενέσθαι» με τον Ματέος ο οποίος επέστρεψε στη Ρεάλ για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Μουρίνιο αλλά δεν αποκλείεται να δωθεί και πάλι δανεικός. Σίριαλ το οποίο μάλιστα μάλλον δεν θα έχει θετικό τέλος κατάντησε και το θέμα ανανέωσης ή μη του Κώστα Μανωλά μιας και οι απαιτήσεις του Έλληνα σέντερ μπακ χαρακτηρίζονται υπερβολικές.



ΑΓΓΛΙΑ


ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ
Οι διάβολοι έκλεισαν τον Νταβίντ Ντε Χέα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Ισπανός είναι 20 χρονών και αποτελεί μια εξαιρετική λύση αντικαταστάτη του Βαν Ντερ Σαάρ. Δημοσιεύματα αναφέρουν για άλλη μια χρονιά ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ για τον Άνταμς ενώ σύμφωνα με τα Βρετανικά μέσα, η ομάδα του σερ Άλεξ ετοιμάζεται να κάνει πρόταση σε Άρσεναλ και Βίλα για την απόκτηση του Νασρί και του Γιάνγκ αντίστοιχα. Ακόμα, οι πρωταθλητές Αγγλίας έκλεισαν και τον Τζόουνς της Μπλάκμπερν. Τέλος, αναμένεται να έχουμε εκ νέου ντέρμπυ μεταξύ Μπάρτσα και Μάντεστερ αλλά αυτή τη φορά όχι εντός γηπέδου αλλά εξωαγωνιστικά και συγκεκριμένα για την απόκτηση του Αλέξις Σάντσεθ της Ουντινέζε.

Οι διάβολοι λοιπόν θέλουν και του χρόνου να πρωταγωνιστήσουν γι’ αυτό και κάνουν αλλά και θα κάνουν ποιοτικές μεταγραφές στις θέσεις που «πονάνε».


ΤΣΕΛΣΙ
Η ομάδα του Αμπράμοβιτς έχει μπει δυνατά στις μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι μιας και φαίνεται να γίνεται σύντομα κάτοικος Λονδίνου ο Λουκάκου ενώ παράλληλα υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για Μόντριτς και Αγκουέρο με τον δεύτερο να παίζει ως αντικαταστάτης του Ντρογμπά ο οποίος μάλλον θα αποχαιρετήσει. Σε περίπτωση μη απόκτησης του Μόντριτς, οι Λονδρέζοι θα κινηθούν για έναν εκ των Φάμπεργκας-Σνάιντερ ενώ αν δεν αποκτηθεί ο Αγκουέρο δεν αποκλείεται ο Ρώσος πρόεδρος να κινηθεί για τον Νεϊμάρ της Σάντος, το μεγαλύτερο ταλέντο της Βραζιλία αυτή τη στιγμή.

Σίγουρα ο Φάμπρεγκας όσο υπάρχει ο Λαμπάρντ δύσκολα θα έρθει στην Τσέλσι(δεν είναι δα και τόσο τρελός ο Αμπράμοβιτς να δώσει 60 εκατομμύρια για έναν παίκτη που η ομάδα του δεν έχει ιδιαίτερη ανάγκη) ενώ δεν αποκλείεται να γίνει το μεγάλο μπαμ με έναν καλό στραίκερ για πλαισιώσει τον Τόρες.


ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
Οι πολίτες οι οποίοι θα κουνάνε του χρόνου σεντόνι, ενδιαφέρονται και αυτοί για Σάντσεθ, Σνάιντερ και Φάμπεργκας. Παρ’ όλα αυτά, φαίνεται πως θα κινηθούν έντονα για δεύτερη χρονιά για την απόκτηση του Ζλάταν Ιμπαϊμοβιτς, περίπτωση που αν χαλάσει τότε ίσως  γίνει πρόταση στην  Ίντερ για τον Ετό. Επίσης, θέλουν να αποκτήσουν ένα ποιοτικό αριστερό μπακ με τους Μπέιλ και Μπάινες να φιγουράρουν ως πρώτες επιλογές. Για να κλείσουμε με την ομάδα των Αράβων, μεταγραφικός στόχος είναι και ο Ζερβίνιο της Λιλ.

Πάντως δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να καταλάβω αυτή την εμμονή των Αράβων με τους επιθετικούς την ώρα που η ομάδα διαθέτει Τζέκο-Μπαλοτέλι-Τέβεζ.


ΑΡΣΕΝΑΛ
Η Άρσεναλ δεν φαίνεται διατεθειμένη να ξοδέψει μεγάλα ποσά φέτος το καλοκαίρι για μεταγραφές. Γι’ αυτό και πρώτος της στόχος είναι ο Κεϊχιλ της Μπόλτον. Απ’ εκεί και πέρα, οι κανονιέριδες θα ενδιαφερόντουσαν να προσθέσουν ένα ακόμη κανόνι στην επίθεσή τους με τους Ντεφό και Ζερβίνιο να «παίζουν» δυνατά.

Η συνταγή Βενγκέρ λίγο πολύ γνωστή με τους φίλους των κανονιέριδων για άλλη μια φορά να μην περιμένουν ένα καλοκαίρι με πολλές μεταγραφές, πόσο μάλλον με μεταγραφές ονομάτων «πρώτης κλάσσης».




ΤΟΤΕΝΑΜ
Η έκπληξη του Τσάμπιονς Λιγκ που μας πέρασε δεν έχει μπει δυνατά στις μεταγραφές προς το παρόν, μιας και μοναδική προσθήκη που έχει κάνει είναι ο βετεράνος πλέον γκολκίπερ της Βίλα ονόματι Φρίντελ. Η Τότεναμ ενδιαφέρεται για τον Λαζανά Ντιαρά της Ρεάλ ο οποίος δήλωσε πως θέλει να παίξει στο Νησί, για τον Τζο Κόουλ της Λίβερπουλ(το οποίο μάλιστα θα κλείσει μάλλον σύντομα)αλλά και τον Πάρκερ της υποβιβασμένης Γουέστ Χαμ. Επίσης, οι Λονδρέζοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση ενός σέντερ φορ. Για αυτή τη θέση έχουν κατά καιρούς ακουστεί πολλά ονόματα όπως Νεγρέδο, Αντεμπαγιόρ, Βαν Νίστερλοϊ, Γκιάν, Γουϊκαμ. Πάντως, το ενδιαφέρον του φετινού καλοκαιριού όσο αφορά την Τότεναμ έχει να κάνει με τις ενδεχόμενες πωλήσεις των Μπέιλ και Μόντριτς, δύο παίκτες για τους οποίους ενδιαφέρονται τα μισά σωματία της Ευρώπης. Δημοσιεύματα από Αγγλία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον Ρίο Φέρντιναντ.

Τα δημοσιεύματα για τον Ρίο είναι απλά δημοσιεύματα, η Τότεναμ στο παρελθόν έχει «φάει πόρτα» από τους προαναφερθέντες φορ και μάλλον η επόμενη κίνηση των Λονδρέζων θα είναι η πώληση του Μόντριτς στην μισητή Τσέλσι(παρ’ όλο που ο Ρέντναπ είπε πως ο Κροάτης δεν πωλείται).


ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
Η ομάδα του Κίνγκ Κέννι φαίνεται πως θα κάνει πολλές μεταγραφικές προσθήκες μέσα στους επόμενους μήνες και του χρόνου, επιτέλους, θα ξαναπρωταγωνιστήσει. Αρχικά οι Ρέντς έκλεισαν τον 20χρονο Χέντερσον από την Σάντερλαντ. Εν συνεχεία είναι φανερό πως θέλουν να τονώσουν την επιθετική τους γραμμή με τα ονόματα των Κασάνο, Γουϊκαμ, Γιάνγκ και Ντάουνινγκ να φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις. Η Λίβερπουλ σύμφωνα με δημοσιεύματα ενδιαφέρεται και για την απόκτηση ενός χαφ με τον Άνταμ και τον Γκάγκο να αποτελούν πρώτες επιλογές. Ενίσχυση και στα  μπακ φαίνεται να έχει ζητήσει ο Νταλγκλίς με τον Κριστιάν Ζαπάτα της Ουντινέζε να είναι ο επόμενος που θα έρθει στο μεγάλο λιμάνι ενώ οι Ρεντς ενδιαφέρονται και για τον Κλισί της Άρσεναλ. Τέλος, παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται ο Μάξι ο οποίος θα γυρίσει Αργεντινή, όχι όμως και ο Κυργιάκος ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιο του.

 Ο Γκάγκο νομίζω πως είναι απλά ένα δημοσίευμα μιας και πρώτη επιλογή αποτελεί ο σαφώς καλύτερος Άνταμς ενώ η Λίβερπουλ θέλει διακαώς και ένα εξτρέμ με τον Ντάουνινγκ να είναι μάλλον η λύση. Σίγουρα πάντως αυτή ο ομάδα έχει μέλλον με Ζαπατά, Κάρολ, Σουάρεζ, Χέντερσον και Γουϊκαμ(αν αποκτηθεί).



ΙΣΠΑΝΙΑ



ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Νούμερο ένα στόχος εδώ και δύο χρόνια της Μπάρτσα είναι όπως όλοι γνωρίζουμε είναι ο Σεσκ Φάμπρεγκας και νομίζω πως ήρθε η ώρα να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του. Μετά την αποτυχία στο να κλείσει τον Τζουζέπε Ρόσι από την Βιγιαρεάλ, οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ισπανίας κινούνται έντονα  για την απόκτηση τους Σάντσεθ από την Ουντίνεζε. Επίσης, οι Καταλανοί έχουν δηλώσει ανοιχτά ότι ενδιαφέρονται για τον Γκάρεθ Μπέιλ της Τότεναμ την οποία δεν αποκλείεται να προσεγγίσουν σύντομα για να μάθουν σε τι περίπου ποσό τον κοστολογεί. Σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν πως εντός της εβδομάδας θα μπει «πωλητήριο» στον Νταβίντ Βίγια(πράγμα λίγο δύσκολο αν συνυπολογίσουμε τα εκατομμύρια που ξοδεύτηκαν πέρσι για να τον αγοράσουν αλλά και την ποιότητα του παίκτη).

Δεν πιστεύω πως θα μπει πωλητήριο στον Βίγια ενώ προσωπική μου άποψη είναι πως επίσης δεν θα γίνει πρόταση που να ικανοποιεί την Τότεναμ για τον Μπέιλ.


ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έκλεισε Καρτεγιάνος, Αλτιντόπ και Σαχίν με την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου και τώρα θα κινηθεί λίγο πιο ήρεμη. Ακόμα, η Βασίλισσα έκλεισε τον Φάμπιο Κοεντράο από την Μπενφίκα, έναν παίκτη που μπορεί να την βοηθήσει πάρα πολύ τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον. Σίγουρα η Ρεάλ έχει ανάγκη από ένα στόπερ πρώτης κλάσης με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για τον Τζον Τέρι. Οι Ισπανοί ενδιαφέρονται και για έναν φορ πρώτης κλάσης με τους Αγκουέρο και Νεϊμάρ να είναι οι πρώτοι στη λίστα του Μουρίνιο αφού ένας εκ των Ιγκουαϊν-Μπενζεμά θα φύγει από το Μπερναμπέου. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να δουν την πόρτα της εξόδου τόσο ο Κακά όσο και ο Γκάγκο με τον Ντιαρά.

Σίγουρα ο Πέρεθ θέλει να κάνει το μπαμ και αυτή τη μεταγραφική περίοδο και νομίζω πως είναι η ώρα του Αγκουέρο να παραμείνει μεν στην Μαδρίτη, να άλλαξει δε ομάδα ενώ ο Κακά ήρθε η ώρα κατά την άποψή μου να κουνήσει μαντήλι.


ΒΑΛΕΝΘΙΑ
Οι νυχτερίδες έχουν μπει δυνατά στο παζάρι των μεταγραφών αφού έχει ήδη αποκτήσει νεαρούς παίκτες από την εγχώρια Λίγκα. Ακόμα σύμφωνα με Αγγλικά δημοσιεύματα, η Βαλένθια ενδιαφέρεται για τον Αρτέρα της Έβερτον ενώ δεν αποκλείεται να πουλήσει το τοπ «κανόνι» της, τον Άντουριθ.

Φαίνεται ότι έχουν σκοπό να κάνουν για άλλη μια φορά ομάδα τετράδας θέλοντας παράλληλα να βγάλουν νέα λαβράκια του τύπου Βίγια-Σίλβα.







ΙΤΑΛΙΑ




ΜΙΛΑΝ
Οι πρωταθλητές της Σέριε Α έκλεισαν τον Μεξές από την Ρόμα και τον Ταϊβό από την Μαρσεϊγ καλύπτοντας κάποια κενά που είχαν και τώρα κινούνται για το μπαμ της επιστροφής Κακά. Ο Πίρλο έφυγε και πήγε στην Γιουβέντους και η Μίλαν ενδιαφέρεται για έναν εκ τους Ακουϊλάνι-Σβαϊστάινγκερ-Μοντολίβο για να τον αντικαταστήσει. Ακόμα, η Μίλαν θέλει να πουλήσει όπως όλα δείχνουν τον Κασάνο και αν στραβώσει του Κακά δεν αποκλείεται να αγοράσει τον Μενέζ της Ρόμα τον οποίο ήδη έχει προσεγγίσει.

Οι ροσονέρι λοιπόν φαίνεται ότι θέλουν να πρωταγωνιστήσουν και του χρόνου αφού πρώτα έκλεισαν τις όποιες τρύπες είχαν και τώρα πάνε για το μεγάλο όνειρο, τον Κακά. Θεωρώ τα δημοσιεύματα για τον Ακουϊλάνι αστεία μιας και δεν είναι σε καμία περίπτωση παίκτης ικανός για πρωταθλητισμό ενώ δεν αποκλείω το ενδεχόμενο συμφωνίας μεταξύ Μίλαν και Φιορεντίνα για τον Μοντολίβο.


ΙΝΤΕΡ
Οι Ιντερίστι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είναι έτοιμοι να κάνουν πρόταση για τον Κακά στην Ρεάλ αλλά και για ανταλλάγη Τέβεζ-Ετό στην Σίτι. Είναι γνωστό από τα Χριστούγεννα πως ενδιαφέρονται για τον Μπέιλ ενώ παράλληλα ο Μοράτι έχει δηλώσει πως θέλει και τον Ρόμπεν στην ομάδα του. Ο Λεονάρντο αποτελεί παρελθόν και τα δημοσιεύματα φέρνουν τον Καπέλο ως διάδοχό του με τον προπονητή της Εθνικής Αγγλίας να δηλώνει άγνοια. Δεν αποκλείεται να πωληθεί ο Σνάιντερ με τις τοπ Αγγλικές ομάδες να ενδιαφέρονται.

Πιστεύω πως η Ίντερ θα έχει ένα καλοκαίρι γεμάτο μεγάλα ονόματα μιας και θέλει να επανέρθει στην κορυφή της Ιταλίας. Νομίζω πως θα αποκτηθεί ένας εκ των Κακά-Ρόμπεν-Τέβεζ ενώ κατά την άποψή μου θα γίνει λογικά και μια μεγάλη πρόταση στην Τότεναμ για τον Μπέιλ.


ΛΑΤΣΙΟ
Η ομάδα έκπληξη του περσινού Καμπιονάτο έκλεισε τον Μίροσλαβ Κλόζε ενώ όπως όλα δείχνουν σύντομα θα γίνει δικός της και ο Τζιμπρίλ Σισέ. Τα όσα ακούγονται για Τζιλαρντίνο δεν ισχύουν μιας και δεν χρειάζεται προς το παρόν. Λογικά δεν θα πωληθεί και ο Ζάρατε.

Η Λάτσιο λοιπόν με Σισέ και Κλόζε νομίζω πως και του χρόνου θα είναι στην πεντάδα της Ιταλίας.


 ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Η Βέκια Σενιόρα έχει βάλει σκοπό να αποκτήσει την χαμένη της αίγλη και αναμένεται να κινηθεί δυνατά αυτό το καλοκαίρι. Αρχικά, η Γιούβε ενδιαφέρεται για τον Μασεράνο της Μπάρτσα και τον Ακουϊλάνι της Λίβερπουλ ως αντικαταστάτη του Μέλο ο οποίος θέλει να φύγει ενώ φαίνεται πολύ «ζεστή» και για τον Μισέλ Μπαστός της Λιόν. Έκλεισε τον Πατσίενζα της Νάπολι ενώ σύμφωνα με Ιταλικά σάιτς ενδιαφέρεται και για τον Ζάρατε της Λάτσιο. Τέλος έδωσε τα σενάρια αποχώρησής του ο Τζίτζι Μπουφόν ο οποίος δήλωσε ότι παραμένει.

Άποψή μου είναι ότι η γηραιά κυρία τη δεδομένη στιγμή δύσκολα θα κινηθεί για Μασεράνο. Ο Ακουϊλάνι δήλωσε ότι θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του και η Λίβερπουλ προκειμένου να μην της μείνει θα τον δώσει όσο-όσο. Ο Ζάρατε δύσκολα θα γίνει κάτοικος Τορίνο ενώ ο Μπαστός δεν αποκλείεται να πάει έτσι ώστε να παίξει στα φτερά μαζί με τον Κουαγλιαρέλα και τον Μάτρι μπροστά.


ΡΟΜΑ
Οι ρωμαίοι μετά την πώληση του Μεξές ψάχνουν τον αντικαταστάτη του με τον Σεντέρος να είναι πιθανή επιλογή. Εδώ και καιρό ακούγεται πως η Ρόμα θέλει να αποκτήσει και τον Νίκο Κράντσαρ της Τότεναμ στον οποίο οι Λονδρέζοι έχουν βάλει πωλητήριο αλλά και τον Ντόνοβαν ως αντικαταστάτη του Μενέζ ο οποίος τα έχει βρει σε όλα με την Μίλαν.

Η Ρόμα είναι νωθρή το φετινό καλοκαίρι και δεν νομίζω του χρόνου να διεκδικήσει πρωτάθλημα. Λογικά ο Μενέζ θα πωληθεί ενώ επίσης με βάση την λογική, ο Κράντσαρ δεν αποκλείεται να κάνει του χρόνου βόλτες στο Κολοσσαίο.





ΓΕΡΜΑΝΙΑ



ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
Οι πρωταθλητές γερμανίας δεν έχουν κάνει κάποια μεταγραφική κίνηση προς το παρόν. Ο Νούρι Σαχίν πωλήθηκε στην Ρεάλ Μαδρίτης και ο πρόεδρος δήλωσε πως δεν θα πωληθεί άλλο «χρυσό παιδί» από την ομάδα της Βεστφαλίας.

Δύσκολα πάντως η Μπορούσια θα κάνει του χρόνου το ριπίτ.








ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ
Η βαβαυροί θέλουν να επανέρθουν στο θρόνο της Μπουντεσλίγκα και έχει ήδη κλείσει το πρώτο κανόνι της Κότμπους μια πολύ «έξυπνη» μεταγραφή. Παράλληλα ο Νόιερ θεωρείται σύμφωνα με τα Γερμανικά μέσα κάτοικος Μονάχου ενώ σύμφωνα με Αγγλικά δημοσιεύματα έχει γίνει κρούση και για τον Ζερόμε Μπόατενγκ της Σίτι. Ακόμα, είναι πιθανό να γίνει πρόταση και για τον Ενρίκε της Νιούκαστλ. Τα τυπικά απομένουν την μετακίνηση του Τόνι Βάστιτς από την Μπλάκμπερν στην Μπάγερν Μονάχου.

Νομίζω πως η ομάδα από το Μόναχο του χρόνου θα βρίσκεται στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα ενώ το καλοκαίρι θα προβείς σε μερικές ακόμη μεταγραφικές κινήσεις.


ΣΑΛΚΕ
Η Σάλκε επίσης δεν φαίνεται πως θα κινηθεί για αρκετούς παίκτες, πόσο μάλλον για ακριβούς παίκτες, όπως πέρσι το καλοκαίρι. Ο Νόιερ πρέπει να θεωρείται πρώην παίκτης ενώ δεν αποκλείεται να πωληθεί και ο Τζέφερσον Φαρφάν.

Προσωπική μου άποψη είναι πως η Σάλκε του χρόνου θα είναι στην πεντάδα.






ΤΟΥΡΚΙΑ



ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
Οι πρωταθλητές δεν έχουν μπει ακόμα δυνατά στο παζάρι. Μεταγραφές όμως όπως είπε ο πρόεδρός τους θα γίνουν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Τότεναμ ενδιαφέρεται για τον Γκιονούλ ενώ η Φενέρ είναι μία από τις πάμπολλες ενδιαφερόμενες ομάδες για τον Σκοτ Πάρκερ της Γουέστ Χαμ.

Με τον Νιάνγκ στην ομάδα και τους Τούρκους ορεξάτους, η Φενέρ και του χρόνου μπορεί να βγει πρωταθλητρια.



ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ
Η Γαλατά φαίνεται πως μετά από χρόνια θέλει να επιστρέψει στην κορυφή και ακούγεται πως ετοιμάζεται να κάνει πρόταση στους Ρέγιες-Φορλάν-Ουϊφαλούσι. Οι Τούρκοι επίσης ενδιαφέρονται και για τον Ντρογκμπά ενώ υπάρχει περίπτωση να παραχωρήσουν τον Σερβέτ Τσετίν στην Στόουκ. Και μάλιστα επειδή ο Τσετίν μπορεί να παραχωρηθεί, στη λίστα των αντικαταστατών του υπάρχει και το όνομα του Μέλμπεργκ του Ολυμπιακού.

Νομίζω πως η Γαλατά του χρόνου θα πρωταγωνιστήσει και με τον Τερίμ στο πάγκο μπορεί να χτυπήσει το πρωτάθλημα.



ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ
Οι της Μπεσίκτας απέκτησαν τα Χριστούγεννα τους Αλμέιδα-Κουαρέσμα-Σιμάο όμως η πορεία τους ήταν απογοητευτική και δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένη να ξοδέψουν και πάλι αρκετά εκατομμύρια για μεταγραφές.

Αν βρουν τη χημεία που ακόμα αγνοείται ίσως του χρόνου πιέσουν για τριάδα.








Γιώργος Ζάκκας(ProtathlitesGR)

Πρωταθλητές

5 σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...