ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Ολυμπιακός-Μαρσέιγ PROTATHLITESGR Preview

Μεγάλη ευρωπαϊκή νύχτα η σημερινή καθώς έχουμε την πρεμιέρα της μεγαλύτερης και ακριβότερης διοργάνωσης παγκοσμίως, του Τσάμπιονς Λιγκ! Τα βλέμματα φυσικά των Ελλήνων τηλεθεατών θα προσελκύσει ο δύσκολος αγώνας του ανέτοιμου Ολυμπιακού κόντρα στην ντεφορμέ Μαρσεϊγ. Παράλληλα μεταξύ άλλων έχουμε και μια γιγαντομαχία στη Βαρκελώνη μεταξύ Μπαρτσελόνας και Μίλαν.





ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΑΡΣΕΪΓ (21.45, MEGA)
Οι πρωταθλητές Ελλάδος έχουν σήμερα δύσκολο έργο σε ένα γενικά περίεργο όμιλο. Αν η κληρωτίδα δεν έδειχνε την Ντόρτμουντ στο τέλος τότε οι Πειραιώτες θα είχαν δικαίωμα να χαμογελούν. Όμως με την Ντόρτμουντ τα πράγματα έγιναν πιο περίπλοκα. Στα του αγώνα, δυσκολότερο γίνεται το έργο των ερυθρόλευκων αν συνυπολιγίσει κανείς τόσο την απουσία βασικών παικτών (Τζιμπούρ, Τοροσίδης, Ιμπαγάσα) όσο και την απουσία του Ριέρα που κούνησε πριν 10περίπου μέρες μαντήλι για άλλες πολιτείες! Ακόμα, όπως προείπαμε, αυτό είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού ο οποίος σύμφωνα με τον Βαλβέρδε λογικό είναι να μην βρίσκει ρυθμό κατά διαστήματα. 

Από την άλλη η Μαρσέιγ έχει κάνει ένα τραγικό ξεκίνημα στο Γαλλικό Τσαμπιονά όντας στη 17η θέση χωρίς νίκη μετά από 5 αγωνιστικές! Συν τις άλλοις, οι Βαλμπουενά και Λούτσο Γκονζάλεζ είναι τραυματίες και η απουσία τους θα φανεί τεράστια στο χώρο τόσο της επίθεσης όσο και του κέντρου αντίστοιχα.

Σίγουρα το παιχνίδι είναι αμφίρροπο. Από την μία το κάστρο του "Γ. Καραϊσκάκης" και από την άλλη η Ευρωπαϊκή εμπειρία της Μαρσέιγ. Από πλευράς γηπεδούχων οι σοβαρές απουσίες, από πλευράς Μασσαλών οι ακόμα σοβαρότερες. Εν τέλει, θα κοντραριστεί η ανετοιμότητα των ερυθρόλευκων με την άσχημη φόρμα των Γάλλων. Το παιχνίδι στοιχηματικά μπορεί να πάει οπουδήποτε (1/Χ/2-U/O) γι'αυτό και εμείς θα πούμε NO BET.

Επιμέλεια: Γ.Ζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...