ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

«Ναι, μιλάμε και με τον ΠΑΟ»!

«Ναι, μιλάμε και με τον ΠΑΟ»!
Ελάχιστες παραδέχθηκε πως είναι πιθανότητες να παραμείνει ο Ίσμαελ Μπλάνκο στην ΑΕΚ, ο μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού, με δηλώσεις του στο aek365.gr. 

«Η πρόταση της ΑΕΚ είναι σεβαστή, αλλά δεν μας ικανοποιεί», τόνισε ο Γκουστάβο Οναϊντία, ενώ για το αν μίλησε, όντως, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, είπε: «…ναι, μιλάμε και με τον ΠΑΟ»! 

«Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του Μπλάνκο με την ΑΕΚ. Η πρότασή της είναι σεβαστή, αλλά δεν μας ικανοποιεί. Δεν μπορώ, όμως, να πω ότι αποκλείεται να υπάρξει συμφωνία» δήλωσε αρχικά ο εκπρόσωπος του Μπλάνκο, ενώ, αναφορικά με τον χρόνο που ζήτησε από την Ένωση, τόνισε: «Θα πάρει καιρό μέχρι να απαντήσουμε στην ΑΕΚ, διότι μελετάμε και άλλες προτάσεις. Δεν μας ενδιαφέρει αν η ΑΕΚ βιάζεται να λάβει απάντηση. Είναι δικό της πρόβλημα»! 

Σε ερώτηση σχετικά με τις επαφές που είχε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, δήλωσε: «Ναι, μίλησα με τον Παναθηναϊκό για να δούμε ποιες είναι οι προθέσεις τους. Θα ξαναμιλήσουμε σύντομα και θα δούμε». Κλείνοντας, αναφέρθηκε στις προθέσεις του Μπλάνκο: «Ο Μπλάνκο είναι ανοιχτός, όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό, αλλά για οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Όλα είναι θέμα χρημάτων».

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...