ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Ένας... καρτάκιας στο Clasico!

Ο Φερνάντες, που εδώ αποβάλλει τον Μαντούρο στο περσινό Μπάρτσα-Βαλένθια, σφυρίζει το clasicoΗ ισπανική λίγκα ανακοίνωσε από τώρα τον διαιτητή του ντέρμπι Ρεάλ-Μπαρτσελόνα, με τον... καρτάκια Σέζαρ Μουνίθ Φερνάντες να κάνει το ντεμπούτο του σε clasico.

Ο 41χρονος διαιτητής σφυρίζει από το 2000 στην Primera αλλά ποτέ δεν ορίστηκε να διευθύνει  ντέρμπι μεταξύ των δύο μεγάλων αντιπάλων της Ισπανίας. Το ντεμπούτο του θα γίνει στις 16 Απριλίου, στην μεγάλη μάχη του «Μπερναμπέου», με τον Φερνάντες να σφυρίζει από την τρίτη φορά την κάθε ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα.

Την Ρεάλ την έχει διευθύνει στο 6-1 επί της Σανταντέρ αλλά και στην ήττα με 1-0 από την Οσασούνα στην Παμπλόνα, σε ένα παιχνίδι όπου έδειξε 11 κίτρινες κάρτες! Αντίθετα, με την Μπαρτσελόνα έχει φέτος... δύο στα δύο, καθώς ήταν διαιτητής στο πρόσφατο 2-1 επί της Χετάφε αλλά και στο εντυπωσιακό 8-0 στην Αλμερία. Τους «μπλαουγκράνα» τους έχει διευθύνει και στο 1-1 του Κυπέλλου στο Μπιλμπάο, αποτέλεσμα που έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του Γκουαρδιόλα αλλά και στην ήττα με 3-1 από την Σεβίλλη για τον πρώτο τελικό του Σούπερ Καπ στις αρχές της σεζόν.

Πέρυσι, είχε διευθύνει τις εύκολες εντός έδρας νίκες της Ρεάλ με Μπιλμπάο (5-1) και Βιγιαρεάλ (6-2). Ίδιος απολογισμός και με την Μπαρτσελόνα που είχε νικήσει 3-1 την Χερέθ και 3-0 την Βαλένθια.

Συνολικά, από το 2003 και τώρα, η Ρεάλ έχει τα εξής αποτελέσματα με τον Φερνάντες: Στο «Μπερναμπέου» δεν έχει χάσει ποτέ καθώς μετράει δέκα νίκες και δύο ισοπαλίες με Μπέτις (0-0, το 2007) και με Ατλέτικο (0-0, το 2005). Μακριά από το «Μπερναμπέου», οι Μαδριλένοι έχουν πέντε νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες.

Από την μεριά της, η Μπαρτσελόνα έχει εννιά νίκες και μία ήττα στο «Καμπ Νου» με τον Φερνάντες διαιτητή. Η ήττα ήρθε το 2003 από την Βαλένθια με 1-0! Εκτός έδρας, οι Καταλανοί έχουν δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες σε παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ έχουν και την ισοπαλία με την Μπιλμπάο και την ήττα στην Σεβίλλη για Κύπελλο και Σούπερ Καπ αντίστοιχα.

O Φερνάντες, που έχει γεννηθεί στο Βέλγιο αλλά διαθέτει ισπανική υπηκοότητα, είναι επιρρεπής στις κάρτες, όπως αναφέραμε παραπάνω στο ματς της Οσασούνα με την Ρεάλ. Φέτος βγάζει σχεδόν επτά σε κάθε παιχνίδι, ενώ υπάρχουν και παιχνίδια που έχει κιτρινίσει διψήφιο αριθμό παικτών! Αρκετά συχνές είναι και οι κόκκινες, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα το ματς της Έρκουλες με την Βιγιαρεάλ το περασμένο φθινόπωρο, όταν και απέβαλλε τρεις ποδοσφαιριστές!
Πηγή gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...