ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

«Ο Σισέ ανήκει στον ΠΑΟ»

«Ο Σισέ ανήκει στον ΠΑΟ»
Κατηγορηματικά διέψευσε η γυναίκα του Σισέ, δημοσιεύματα αθλητικής εφημερίδας που θέλουν τον Σισέ να φεύγει από τον Παναθηναϊκό, επειδή ο γιος τους, Κάσιους, πήγε αυτόγραφα υπογεγραμμένα στο σχολείο. 

«Δεν ξέρουμε τι επιφυλάσσει η νέα χρονιά για τον Τζιμπρίλ, αυτή τη στιγμή ανήκει στον Παναθηναϊκό. Τα αυτόγραφα δόθηκαν επειδή φεύγουμε για καλοκαιρινές διακοπές», συμπλήρωσε η Τζουντ, γράφοντας, όπως πάντα, το θέμα στο twitter της. 

Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά που η γυναίκα του Σισέ ενημερώνεται για δημοσιεύματα που αφορούν τον άντρα της και θέλει να... βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Πάντοτε επιθετική και γράφοντας το… ρεπορτάζ του Γάλλου επιθετικού στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, το twitter, η Τζουντ αυτή τη φορά έγραψε. 

«Κάποιος μου είπε πως μια ελληνική εφημερίδα έγραψε πως ο Κάσιους έδωσε αυτόγραφα του μπαμπά του στο σχολείο, γιατί ο πατέρας του φεύγει από την Ελλάδα. Απλά για να ξεκαθαρίσω... δεν ξέρουμε τι επιφυλάσσει η νέα χρονιά για τον Τζιμπρίλ και αυτή τη στιγμή είναι παίκτης του Παναθηναϊκού. Ο Κάσιους πήρε αυτόγραφα για τους συμμαθητές του γιατί φεύγει από το ελληνικό σχολείο και επιστρέφει στην Αγγλία για την περίοδο των διακοπών»

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...