ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

«Κλείνει» Γιακούποβιτς

«Κλείνει» Γιακούποβιτς
Στον Ελντίν Γιακούποβιτς καταλήγει ο Ολυμπιακός για τη θέση του ενός από τους δύο τερματοφύλακες που θέλει για το ρόστερ του, όπως υπογραμμίζει ηSportday. Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να έχουν συνάντηση με τον Ολυμπιακού Βόλου, μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων του δεύτερου και η συμφωνία αναμένεται επέλθει άμεσα. Τσεκάρει Κοστάντσο ο Ράντος. Τελειώνει εντός των ημερών με Μαρκάνο. 

Ο Ελβετός πορτιέρο των Θεσσαλών είχε προβληματίσει τους διοικούντες τον Ολυμπιακό με τις εμφανίσεις του στις αρχές των πλέι οφ, αλλά η επάνοδός του στα υψηλά στάνταρ απόδοσης εσχάτως, τον επανέφερε στην πρώτη δυάδα επιλογών του Ερνέστο Βαλβέρδε. Σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξουν και οι καλές σχέσεις που διατηρούν οι δύο ομάδες, αλλά και το γεγονός ότι απορρίφθηκαν, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, οι Γιούργκεν Μάχο και Δημήτρης Ελευθερόπουλος. 

Όσον αφορά τον δεύτερο τερματοφύλακα της ομάδας, ο Ούρκο Πάρντο έχει ζητήσει ένα ακόμα ραντεβού και περιμένει να γίνει για να μείνει, ωστόσο αν δεν αλλάξει κάτι στο οικονομικό που χωρίζει τις δύο πλευρές, δύσκολα θα παραμείνει. Βέβαια, όσο δεν τελειώνει η υπόθεσή του, τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί, όπως το ενδεχόμενο να αλλάξει η κατάσταση και να αποτελέσει δίδυμο με τον Γιακούποβιτς την επόμενη σεζόν. Ο Ολυμπιακός, πάντως, διατηρεί το δικαίωμα να τον αποκτήσει μέχρι και την επόμενη εβδομάδα από τη Ραπίντ Βουκουρεστίου. 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...