Η ΑΕΚ έκανε πρόταση στην Άλμπα Ιούλια για την απόκτηση του Φαμπιάν Χιμσίνσκι και ο Ρουμάνος επιθετικός ανυπομονεί να έρθει στην Ελλάδα και να παίξει στο… Τσάμπιονς Λιγκ! Η Ένωση βρίσκεται κοντά στον 17χρονο και ο Ρουμάνος εκφράζει την έντονη επιθυμία του να αγωνιστεί στην Ελλάδα. «Ξέρω αρκετά για την ΑΕΚ και θέλω πάρα πολύ να έρθω στην Ελλάδα. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος με συνεχή παρουσία στην Ευρώπη και φέτος κατέκτησε το κύπελλο. Υπάρχει ένας εξαιρετικός προπονητής και παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Θέλω να παίξω σε αυτή την ομάδα και να δείξω τις δυνατότητές μου» είπε.

Η ΑΕΚ έχει πάρει ρόλο οδηγού στην κούρσα των πλέι οφ και η πρόκριση στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ έχει πλέον αρκετές πιθανότητες. «Η ΑΕΚ κάνει πολύ καλή πορεία και θα ήθελα να πάρει τη θέση για το Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είναι ό,τι καλύτερο για μένα να βοηθήσω και να παίξω σε αυτή τη διοργάνωση» τόνισε στο gazzetta.gr o Χιμσίνσκι.

Ο διεθνής Ρουμάνος μπορεί να παίξει στο δεξί άκρο, τονίζει πως του αρέσει η πτέρυγα, αν και μπορεί να παίξει ως δεύτερο επιθετικός. «Πιστεύω πως τα καλά χαρακτηριστικά μου είναι η ταχύτητα, η τεχνική και μου αρέσει να σκοράρω. Παίζω κυρίως από τα δεξιά, ενώ γυρνάω πίσω να μαρκάρω. Για όλα πάντως θα αποφασίσει ο προπονητής μου».

Πηγή gazzetta.gr