ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Πειθαρχία…

Πειθαρχία…
Με πρώτο στόχο να επιβάλει την πειθαρχία, που έλειπε φέτος από τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, αναμένεται να αναλάβει από Δευτέρα τα καθήκοντά του ως τεχνικός διευθυντής ο Ζήσης Βρύζας. Ο Έλληνας πρώην ποδοσφαιριστής αναμένεται να δώσει, σε συνεργασία με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, έναν νέο αυστηρό εσωτερικό κανονισμό, οι παραβάτες του οποίου θα τιμωρούνται αυστηρά. 

Παρόμοιο μοντέλο είχε χρησιμοποιήσει και ο ΠΑΟΚ με τον Βρύζα και Πορτογάλο προπονητή, έχοντας τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο του. Αυτήν η τακτική θέλει να κυριαρχήσει ο τεχνικός των «πρασίνων» στα αποδυτήρια της ομάδας του, ώστε να επικρατήσει το ομαδικό πνεύμα και να συσπειρωθούν οι παίκτες του. Ο Φερέιρα θα μπορεί με αυτόν τον τρόπο να δουλεύει απερίσπαστος και να μην φθείρεται από εσωτερικές κόντρες ή διαμάχες. 

Ο Βρύζας θα αναλάβει επίσης να «τρέξει» και τα μεταγραφικά, αλλά και τις πωλήσεις και αποδεσμεύσεις. Ο νέος τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» πέτυχε απόλυτα σε αυτόν τον ρόλο στον ΠΑΟΚ, όπου και με μικρό μπάτζετ κατάφερε να φέρει αποτελέσματα και «έβγαλε» παίκτες-λαβράκια. Επίσης, διατηρεί καλές διασυνδέσεις, κυρίως σε Ιταλία και Βαλκάνια, αλλά δεν είναι από τους τύπους τεχνικού διευθυντή που θέλουν να έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στις επιλογές των υπό μεταγραφή παικτών. Βασικό του μέλημα, στο οποίο δίνει τεράστια βάση, είναι η λειτουργία της ομάδας και κυρίως η διατήρηση καλού κλίματος εντός των αποδυτηρίων. 

Αναμονή για το Δ.Σ. 

Τα δύο βασικά θέματα, αυτό του προπονητή και αυτό του τεχνικού διευθυντή, λύθηκαν με την παραμονή του Ζεσουάλδο Φερέιρα και την απόκτηση του Ζήση Βρύζα, ωστόσο υπάρχει άλλο ένα που «καίει» στον Παναθηναϊκό. Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφού είναι άμεσα συνδεδεμένη με το μέλλον την ομάδας, τουλάχιστον στο μεταγραφικό κομμάτι. Μέχρι τις 17 Ιουνίου, όταν και είναι προγραμματισμένο το επόμενο διοικητικό συμβούλιο, θα έχει διαφανεί αν θα αλλάξει η διάθεση των μετόχων και θα βάλει κάποιος χρήματα. Το υπάρχον κλίμα δείχνει ότι δύσκολα θα γίνει κάτι τέτοιο και το πιο πιθανό είναι να μείνει ως έχει η κατάσταση και να μη γίνει ΑΜΚ. Εκτός κι αν κάποια στιγμή αργότερα βοηθήσει οικονομικά ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ως μεγαλομέτοχος ή βγει μπροστά κάποιος άλλος. 

*Καμία επίσημη πρόταση δεν έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ για τον Τιμπρίλ Σισέ, για τον οποίο ενδιαφέρεται η Γαλατασαράι. Τα ΜΜΕ της γείτονος χώρας έγραφαν για ένα ποσό περί τα 7 εκατομμύρια ευρώ, αλλά ακόμα και αν γίνει αυτή η πρόταση, πολύ δύσκολα θα δεχτεί να πάει στην Τουρκία, αφού προτεραιότητά του είναι οι Γαλλία, Ιταλία και Αγγλία. 

*Τα σενάρια που τους θέλουν να ασχολούνται με τον μέσο του Ερυθρού Αστέρα, Μιλοβάνοβιτς, διαψεύδουν από το στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, με τον παίκτη να μην βρίσκεται στη λίστα του Φερέιρα. 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...