ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Αποχώρησε και ο Σχορτσανίτης!

Αποχώρησε και ο Σχορτσανίτης!

Το ένα πλήγμα μετά το άλλο έρχεται στην Εθνική ομάδα μπάσκετ ενόψει του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας. Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης ενημέρωσε τον Ηλία Ζούρο ότι για προσωπικούς λόγους δεν μπορεί να λάβει μέρος στην υπόλοιπη προετοιμασία της ομάδας, άρα και στη διοργάνωση…
 

Ο Έλληνας σέντερ ζητούσε -επίμονα- άδεια εδώ και μέρες από τον Ηλία Ζούρο, για προσωπικούς λόγους. Ωστόσο, ο ομοσπονδιακός τεχνικός πότε δεν του την έδωσε, με αποτέλεσμα ο «Σόφο» να τον ενημερώσει την Τρίτη (2/8) πως εγκαταλείπει την προετοιμασία, προσθέτοντας άλλο ένα πρόβλημα στην ήδη «χτυπημένη» από απουσίες Εθνική. 

Η ομοσπονδία αναμένεται να αντιδράσει άμεσα, για αυτή την ενέργεια του σέντερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ η τιμωρία του είναι πολύ πιθανό να είναι αυστηρότερη από αυτή του Λουκά Μαυροκεφαλίδη. 

Αυτή θα είναι η τέταρτη μεγάλη απώλεια για την Εθνική ομάδα, μετά τους Λουκά Μαυροκεφαλίδη, Βασίλη Σπανούλη και Στράτο Περπέρογλου, ενώ θα μπορούσει να προστεθεί και στις απουσίες των Θοδωρή Παπαλουκά και Δημήτρη Διαμαντίδη, γεγονός που αυξάνει -όλο και περισσότερο- τον «πονοκέφαλο» του Ηλία Ζούρου. Πλέον, οι επιλογές στη θέση «5» είναι οι Γιάννης Μπουρούσης, Κώστας Κουφός και Ίαν Βουγιούκας.


Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...