ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Παύλος και Θανάσης στο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Γιαννακόπουλος Παύλος ΘανάσηςΌπως αναφέραμε και το πρωί της Τρίτης το ΓΣ της ΠΑΕ θα είχε αρκετό ενδιαφέρον, αφού θα φαινόταν η διάθεση των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το μέλλον τους στην ομάδα.

Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος παρέμειναν ενεργοί στο ΔΣ της ΠΑΕ, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την ιστοσελίδα του συλλόγου.

Πολλά τα νέα πρόσωπα στο νέο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά τη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ που ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά (11:45 - Τρίτη), όμως η πιο σημαντική είδηση είναι η παραμονή του Παύλου Γιαννακόπουλου που διατηρεί τη θέση του, όπως φυσικά και του αδερφού του Θανάση.

Από εκεί και πέρα ο Δημήτρης Γόντικας παραμένει ακλόνητος στη θέση του (προεδρεύων αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός), ενώ ερωτηματικό προκάλεσε η απουσία του ονόματος του Αδαμάντιου Πολέμη.

Βέβαια τη θέση του πήρε ο γιος του Λεωνίδας που αντιπροσωπεύει μαζί με τον πατέρα του και τους Νίκα, Ξυλά. Αξίζει να αναφέρουμε πως Νικόλας Πατέρας, Ανδρέας Βγενόπουλος και Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν βρίσκονται για ακόμα μία φορά στο ΔΣ, αλλά έχουν βάλει αντιπροσώπους.

Μάλιστα ο Τζίγγερ, όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε, όρισε έξι ανθρώπους που αντιστοιχούν στο 30% των μετοχών, δείχνοντας για ακόμα μία φορά τις προθέσεις του όσον αφορά την ΠΑΕ.

Οι... συμμαχίες


Γ. Βαρδινογγιάνης: Βεκρής, Γεωργάνας, Μήτσου, Πενθερουδάκης, Σαμαράς, Σπηλιωτόπουλος
Ν. Πατέρας: Δεν όρισε ο ίδιος, το έκανε η ΠΑΕ
Α. Βγενόπουλος: Μαυροκουκουλάκης, Λομβάρδου
Α. Πολέμης, Ξυλάς, Νίκας: Λεωνίδας Πολέμης
Ζολώτας: Μίμης Δομάζος

Τέλος να αναφέρουμε πως Βασίλης Κωνσταντίνου μπήκε ως πρόεδρος παλαιμάχων, ο Νίκος Χατζηνικολάου εκ μέρους της "Παναθηναϊκών Παρέμβασης", ο Σωτήρης Τζήμας για λογαριασμό της "Παναθηναϊκής Ιδέας". Ο Στράτος Σωπήλης ως ο πρόεδρος του ΤΑΑ και ο Κώστας Ελευθεράκης λόγω της προσφοράς του στο "τριφύλλι"

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ


"Στη σημερινή συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εξελέγη το νέο 20μελές Δ.Σ., το οποίο απαρτίζεται από τους:

Παύλο Γιαννακόπουλο, Θανάση Γιανακόπουλο, Παναγιώτη Δάβαρη, Λεωνίδα Πολέμη, Τζόνυ Βεκρή, Ιάκωβο Γεωργάνα, Αργύρη Μήτσου, Μάνο Πενθερουδάκη, Βαγγέλη Σαμαρά, Γιώργο Σπηλιωτόπουλο, Δημήτρη Γόντικα, Σωτήρη Λουμίδη, Νίκο Χατζηνικολάου, Σωτήρη Τζήμα, Στράτο Σωπήλη, Βασίλη Κωνσταντίνου, Κώστα Ελευθεράκη, Μαρία Λομβάρδου – Ζούλα, Μάνο Μαυροκουκουλάκη, Μίμη Δομάζο".

Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...