ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ: ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ …ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ!


Αν και ο Φετφατζίδης δεν έχει δείξει μέχρι τώρα να κωλώνει, αντίθετα έχει δείξει ποδοσφαιρικό θράσος, παρ’ όλα αυτά ο «παλιός», Βασίλης Τοροσίδης, είπε δυο κουβέντες στο «νέο», Γιάννη Φετφατζίδη τη στιγμή που πάτησε το χορτάρι στο ντεμπούτο του με την Εθνική…

Στην δεξιά πλευρά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ οι δυο τους συνδυάζονται υπέροχα …αλλά και στην Εθνική δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι διαφορετικό. Ο «μικρός», που φυσικά ούτε τόσο μικρός σε ηλικία είναι πλέον, ούτε και σε ποιότητα, δεν κωλώνει πουθενά. Ευκαιρίας δοθείσης το αποδεικνύει φορώντας την ερυθρόλευκη.

Την Παρασκευή λοιπόν το βράδυ, το έκανε και με το εθνόσημο στο στήθος για πρώτη φορά σε επίπεδο ανδρών. Άπαντες στην Εθνική ομάδα έχουν καταλάβει τι διαμάντι έχουν στα χέρια τους και τον έχουν από κοντά. Ακόμη κοντύτερα, βρίσκονται οι συμπαίκτες του στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Οι δυο τους ήδη συνδυάζονται στη δεξιά πλευρά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, την οποία… ξεχειλίζουν από ταλέντο. Στην Εθνική ομάδα δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι διαφορετικό.

Ο «παλιός», Βασίλης Τοροσίδης, είναι αυτός που πλησίασε τον «Φέτφα» τη στιγμή της αλλαγής του, προκειμένου να του πει αυτό που ούτως ή άλλως ήξερε ότι δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί με το συγκεκριμένο παλικάρι: «Δεν τρέχει τίποτα ρε, όπως στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ παίζουμε. Μην κωλώσεις». Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο «νέος» μοίραζε σακούλες στους δύσμοιρους Λετονούς…

2 σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...