ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Παίρνει σειρά ο Σκόκο!


Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι πλέον και τυπικά προπονητής της ΑΕΚ και πλέον οι ιθύνοντες της «Ένωσης» αναμένεται να ασχοληθούν ενεργά και πάλι με τα θέματα των ανανεώσεων των συμβολαίων, με πρωταρχικό ζήτημα την παραμονή του Νάτσο Σκόκο। «Λύση» με το θέμα του προπονητή οι άνθρωποι της ΑΕΚ βρήκαν, αφού στην «Ένωση» ξεκινάει και τυπικά η εποχή του Μανόλο Χιμένεθ.
Πλέον, οι άνθρωποι των «κιτρινόμαυρων» στρέφονται στα ζητήματα των ανανεώσεων των συμβολαίων του Νάτσο Σκόκο αλλά και του Ίσμαελ Μπλάνκο, καθώς και στις διαπραγματεύσεις για την επέκταση της συνεργασίας με τον Κώστα Μανωλά.

Θυμίζουμε πως στην υπόθεση «Σκόκο» δεν είχε υπάρξει κάτι νεότερο, αφού ΑΕΚ και Αργεντινός δεν τα είχαν βρει, ενώ με τον Μπλάνκο το θέμα έχει «παγώσει», μια και η πλευρά του επιθετικού δεν δέχτηκε την πρόταση της «Ένωσης».

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι η «κιτρινόμαυρη» διοίκηση παραμένει αισιόδοξη και τονίζει πως ακόμα και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει νέο γύρο συζητήσεων για να κλείσει και αυτές τις εκκρεμότητες.

2 σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...