ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Πρόβλημα στο δεξί άκρο

Ο Σάνελ Γιάχιτς δύσκολα προλαβαίνει την Άντερλεχτ, τη στιγμή που Πατσατζόγλου,Γεωργέας είναι εκτός-Κανένα πρόβλημα με Ντιόπ, Λεονάρντο, Λαγό.

Η μεγάλη νίκη στη Θεσσαλονίκη, δυστυχώς για την ΑΕΚ, άφησε κάποια δυσάρεστα προβλήματα πίσω της και αυτό γιατί 4 ποδοσφαιριστές αποχώρησαν τραυματίες, παρόλο που οι τρεις από αυτούς, Ντιόπ, Λεονάρντο και Λαγός, δεν έχουν κάτι το ανησυχητικό και θα είναι κανονικά στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ στο ματς της Πέμπτης με την Άντερλεχτ. Αντίθετα, το μεγάλο πρόβλημα ακούει στο όνομα, Σάνελ Γιάχιτς. Ο Βόσνιος αμυντικός έχει υποστεί κάκωση στο πέλμα και σήμερα θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του. Αισιοδοξία από το ιατρικό επιτελείο υπάρχει, ωστόσο ο κίνδυνος μη συμμετοχή του στο ματς των Βρυξελλών, είναι κάτι περισσότερο από ορατός.
Μάλιστα, η συγκεκριμένη πιθανή απουσία, κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για τον προπονητή του, ο οποίος βλέπει να ξεμένει από δεξί μπακ. Και αυτό διότι και ο Χρήστος Πατσατζόγλου συνεχίζει τη φαρμακευτική αγωγή, λόγω της ιγμορίτιδας που τον ταλαιπωρεί, αλλά και ο Νίκος Γεωργέας δεν είναι ακόμα έτοιμος για να αγωνιστεί με την ομάδα. Μοναδική επιλογή μοιάζει ο Ανέστης Αργυρίου (δεν έχει ακόμα πάρει λεπτό συμμετοχής), εφόσον ο Βόσνιος δεν καταφέρει να βρίσκεται στην αποστολή που πετάει για Βέλγιο, την προσεχή Τετάρτη. Σε διαφορετική περίπτωση, ο Χιμένεθ θα χρειαστεί να «πειραματιστεί» από το δεύτερο κιόλας παιχνίδι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...