ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Αποχώρησε ο Γκαρσία!


Εντελώς ξαφνικά και χωρίς να υπάρχει πρόβλημα τραυματισμού, ο Πάμπλο Γκαρσία αποχώρησε από την προπόνηση και από τις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, ύστερα από συνομιλία που είχε με τον Μάκη Χάβο. Ο Ουρουγουανός δεν ήθελε να πει το παραμικρό τη στιγμή που επιβιβαζόταν στο αυτοκίνητό του.

Τίποτα δεν προμήνυε πως η σημερινή(18/10) προπόνηση του ΠΑΟΚ θα είχε αυτό το άσχημο περιστατικό σε μια περίοδο εξαιρετικά δύσκολη. Όλα κυλούσαν ομαλά στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, μέχρι την στιγμή που ο υπηρεσιακός τεχνικός Μάκης Χάβος μαζί με τον μεταφραστή πλησίασαν τον Πάμπλο Γκαρσία και ξεκίνησε ένας διάλογος. Το αποτέλεσμα μετά την συνομιλία ήταν να φύγει από την προπόνηση ο έμπειρος μέσος από την προπόνηση. Ο Γκαρσία λίγο αργότερα αποχώρησε από τις εγκαταστάσεις αρνούμενος να πει το οτιδήποτε.

Η ενημέρωση που υπάρχει από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι πως ο παίκτης είχε έναν διάλογο με τον Μάκη Χάβο «Αν δεν μπορείς να συνεχίσεις μπορείς να φύγεις», φέρεται να είπε ο τελευταίος. Ωστόσο μετά την προπόνηση διευκρινίστηκε από τον υπηρεσιακό τεχνικό πως δόθηκε άδεια για να φύγει από την προπόνηση ο Γκαρσία και δεν υπάρχει θέμα τιμωρίας του από την διοίκηση.

Σε καθαρά αγωνιστικά θέματα ο Χάβος δοκίμασε σχήματα για τον αγώνα της Πέμπτης (21/10) απέναντι στη Βιγιαρεάλ, για το Γιουρόπα Λιγκ. Ο υπηρεσιακός τεχνικός σκέφτεται με βάσει τα όσα έδειξε η ομάδα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό να κάνει αλλαγές στην 11αδα ενόψει του αγώνα με την Βιγιαρεάλ.

Ο Χάβος δεν είχε στην διάθεση του τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη που από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ένα πρόβλημα τραυματισμού στο ισχίο και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Ο Κρέσιτς θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, η τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Τσιρίλο και Μουσαϊντί. Ο Γκαρσία με τον Βιτόλο αν δεν αλλάξει κάτι αναμένεται να είναι τα δύο αμυντικά χαφ με τον Γιώργο Φωτάκη να αγωνίζεται πίσω από το μοναδικό προωθημένο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. Οι Βιεϊρίνια και Ελ Ζαρ θα αγωνιστούν στις "πτέρυγες".

Πάντως, για την ενδεκάδα που θα ξεκινήσει στον αγώνα της Πέμπτης (21/10), αναμένεται να οριστικοποιηθεί αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...