ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Χαλπερίν: "Τελικός με Ζαλγκίρις"


Ιδιαίτερα κρίσιμο είναι το ματς του Ολυμπιακού με την Ζαλγκίρις Κάουνας, σύμφωνα με τον Γιοτάμ Χαλπερίν. Ο Ισραηλινός γκαρντ του Ολυμπιακού τόνισε πως η νίκη είναι "μονόδρομος" στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, μετά την ήττα της πρώτης αγωνιστικής από τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ.
Αρχικά, ο έμπειρος γκαρντ τόνισε για την εντός έδρας ήττα από την Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ: «Ήταν απλώς το πρώτο παιχνίδι και υπάρχει ακόμα μεγάλη απόσταση να διανύσουμε για να δούμε ποιος θα τερματίσει πρώτος. Σίγουρα ήταν καλύτεροι και κέρδισαν δίκαια, όμως θα μπορούσαμε να μην έχουμε χάσει και με τόσο μεγάλη διαφορά. Κάποια λάθη μας στο τέλος ήταν ο λόγος που η διαφορά ανέβηκε στους 14 πόντους και θα πρέπει να παλεύουμε περισσότερο μέχρι το τέλος».
Στην συνέχεια τόνισε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού στο Κάουνας: «Σίγουρα το παιχνίδι του Κάουνας με αντίπαλο τη Ζαλγκίρις έχει αποκτήσει πλέον πολύ μεγαλύτερη σημασία από αυτήν που είχε αρχικά. Πρέπει οπωσδήποτε να νικήσουμε. Πιστεύω ότι μπορούμε να νικήσουμε παντού και να ανατρέψουμε πιθανό μειονέκτημα έδρας για να προκριθούμε εμείς στο φάιναλ φορ. Στο παρελθόν έχουμε χάσει το πρώτο παιχνίδι ενός ομίλου, πριν από τρία χρόνια συγκεκριμένα στο Μιλάνο, όμως στη συνέχεια είχαμε αντιδράσει και είχαμε τερματίσει πρώτοι στον όμιλο. Άρα τίποτα δεν έχει κριθεί.... Βέβαια ακόμα είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε τι θα γίνει και πρώτα από όλα θα κοιτάξουμε το παιχνίδι στο Κάουνας».
Πηγή novasports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...